Glam News Magazine

Dua Lipa, senzuala câştigătoare a premiului Best New Artist la Grammy 2019, are un an foarte bun. Ea a atras atenţia şi în domeniul înfrumuseţării, unde a semnat o colaborare foarte importantă cu gigantul Yves Saint Laurent. Dua este imaginea noului parfum feminin care va fi lansat spre finalul acestui an.

“Ea întruchipează femeia YSL de astăzi, liberă, fără compromisuri, care îşi urmează propriile reguli. Pentru că marca ei feroce de libertate și senzualitate exprimă moștenirea fierbinte a lui Yves Saint Laurent” scrie într-un comunicat.

Dua Lipa s-a declarat şi ea încântată şi entuziasmată în acelaşi timp. “A fost secretul cel mai greu de ţinut. Sunt mândră şi entuzuiasmată să vă împărtăşesc în sfârşit că sunt imaginea noului parfum feminin YSL. Mulțumesc incredibilei echipe @yslbeauty pentru că m-a făcut să mă simt ca acasă, pentru că mi-a permis să joc un rol mic în a ajuta la alegerea mirosului final și pentru a-mi face visele să devină realitate în lucrul cu un brand pe care îl iubesc atât de mult” a scris artista pe contul de Instagram. Compania franceză a dezvăluit colaborarea cu câteva zile în urmă prin postarea unei imagini cu Dua Lipa într-un costum YSL clasic negru, fără detalii despre parfumul în discuţie.

Campania de lansare a noului parfum va debuta în luna septembrie. Dua Lipa urmează astfel lui Cara Delevingne și lui Jessica Chastain, devenind ambasadoare YSL Beaute la numai 23 de ani. “Mă conectez atât de mult la această campanie din cauza îndrăznelii pe care o exprimă”, a mărturiait Lipa. “Eu susţin importanța de a fi încrezător, puternic și de a nu te compromite, de a nu compromite cine eşti, ce faci și în ce crezi, de a fi mereu mândru de lucrurile pe care le faci și simt că aceasta este şi filozofia din spatele noului parfum Yves Saint Laurent.”

Lasă un comentariu