Glam News Magazine

Gossip Girl nu este singura serie care continuă: la 17 ani de la finalul serialului Sex and The City, Carrie, Charlotte și Miranda se întorc pe micile ecrane și, deși, din păcate, Samantha nu se va alătura lor, Warner Bros a comandat 10 episoade, fiecare cu o durată de 30 de minute pentru platforma de streaming HBO Max. Sarah Jessica Parker a fost cea care a anunțat știrea pe internet, distribuind un videoclip misterios pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

L-a ce ne putem aștepta de la noul Sex and the City?

La câțiva ani după al doilea film, continuarea Sex and the CityAnd Just Like That” le va avea din nou în prim plan pe Carrie, Charlotte și Miranda reunindu-se în zorii anilor cincizeci, mai mature cu siguranță, dar aventurile lor rămânând neschimbate. În ianuarie 2021, Sarah Jessica Parker într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, a ridicat câteva întrebări: „Carrie, care nu are familie, dincolo de prieteni, unde este ea profesional? Cum au afectat toate aceste schimbări politice munca ei? Mai scrie pentru rubrică? A mai scris vreo carte? Sau are un podcast? Ce înseamnă moda pentru ea acum? Cum s-au schimbat sau nu prietenii și s-a dezvoltat cercul ei social?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Pe 11 iunie, actrița a împărtășit o fotografie cu ea în New York, împreună cu Cynthia Nixon și Kristin Davis, în rolul Mirandei Hobbes și Charlotte York. Această primă imagine a fost însoțită de un titlu simplu „Împreună din nou”. De asemenea, se pare că a doua soție a lui Mr. Big, Natasha – interpretată de Bridget Moynahan – va face parte din serial … De fapt, actrița a fost fotografiată pe platourile de filmare și se zvonește că ar fi cauzat probleme căsătoriei lui Carrie.

De ce nu va juca Kim Cattrall, alias Samantha Jones, în „And Just Like That”?

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon vor face, evident, parte din serial. Cu toate acestea, Kim Cattrall va lipsi din rolul Samanthei Jones, în ciuda faptului că este populară printre fanii Sex and the City. Cauza este seria de neînțelegeri pe care le are cu colegele ei și cât valurile de critici aduse lui Sarah Jessica Parker după lansarea ultimului film. Noua serie Sex and the City va avea aceeași savoare fără excentrica Samantha? Un lucru este sigur, cele trei actrițe rămase sunt la fel de dorite. De fapt, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon sunt producătoarele acestei așteptate continuări. În ciuda lipsei de informații despre povestea acestui sezon, contul de Instagram creat pentru această ocazie a adunat peste 60 de mii de urmăritori în mai puțin de 10 ore. Deocamdată nu s-a anunțat nimic despre implicarea lui Darren Star, creatorul serialului bazat pe romanul lui Candace Bushnell, sugerând că ar putea fi ocupat cu sezonul 2 al Emily la Paris.

Care va fi distribuția?

Potrivit contului oficial de Instagram al serialului @justlikethatmax, au fost confirmate mai multe personaje iconice din Sex and the City, printre care Chris Noth (Mr. Big), Mario Cantone (Anthony Marentino aka cel mai bun prieten gay al lui Charlotte), Willie Garson (Stanford Blatch), David Eigenberg (Steve Brady) și Evan Handler (Harry Goldenblatt). Unele personaje noi își vor face debutul, precum Sara Ramírez (Grey’s Anatomy), Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker și Karen Pittman.

Care este data lansării?

HBO a dezvăluit că primul sezon al And Just Like That va consta în 10 episoade de 30 de minute cu o dată fixă de lansare care nu a fost confirmată încă. În ceea ce privește perioada lansării, serviciul de streaming a postat un scurt videoclip în care Sarah Jessica Parker a anunțat lansarea pentru luna decembrie! După șase sezoane, două filme și un serial prequel, Sex and the City nu a avut încă ultimul său cuvânt.

Lasă un comentariu