Glam News Magazine

Lucrul minunat al construirii unei garderobe de parfumuri este că poți avea un parfum pentru fiecare ocazie, dispoziție și ținută. Dorești ceva strălucitor care să arate cât ești flamboyant? Există o aromă pentru asta. Ai nevoie de ceva care să se potrivească perfect cu croiul elegant al unei LBD sau al unui smoching? Există o aromă pentru asta. Te îndrepți spre muncă și ai nevoie de un parfum care să țipe „Știu ce fac” chiar și atunci când monologul tău intern strigă în mod repetat exact opusul? Există literalmente un parfum pentru asta.

Parfumul poate fi un costum pe care îl purtăm pentru a proiecta o anumită imagine asupra lumii. Această imagine poate fi orice vrem să fie. Poate fi, de asemenea, un accesoriu – o atingere finală care completează ținuta sau personalitatea noastră, mai degrabă decât să o domine. Poate fi, de asemenea, ceva pe care îl purtăm doar pentru a mirosi bine și există zile în care asta ne dorim. Ai nevoie de un parfum care să te facă să miroși bine și să nu necesite prea mult aport mental? Ai ghicit, există într-adevăr un miros pentru asta.

În unele zile nu vrem să provocăm simțurile olfactive; vrem doar ceva calm, care miroase plăcut. Există și ocazii în care situația necesită un parfum mai discret, ceea ce înseamnă că ele sunt sunt un element esențial în orice garderobă de parfumuri. Așadar, având în vedere toate acestea, avem patru arome de pe NOTINO pe care trebuie trebuie neapărat să se încerci, încât va fi greu să te oprești din pulverizat.

1. Armani Acqua di Gio Profumo

Armani Code Profumo este relativ liniar, ceea ce înseamnă că este compus în mare parte dintr-un acord dominant care nu se dezvoltă semnificativ în timp. Atunci când acel acord este absolut încântător, nu avem de ce să ne plângem, iar în cazul Profumo, acordul său bergamotă, salvie și tonuri marine este mai mult decât binevenit să rămână atât timp cât dorește.

Există un amestec perfect în inimă și bază, ceea ce permite ca fațetele de tâmâie să se apropie de acordul principal și să ajungă în centrul atenției. Nota finală de patchouli face ca totul să pară de pluș, aproape ca și cum acest parfum ar fi făcut din catifea.

2. Yves Saint Laurent Libre INTENSE

Nu mai este niciun secret faptul că Yves Saint Laurent Libre este un parfum foarte înflăcărat și îndrăzneț. Luând nuanțele de mov închis ale florii de levănțică și transformându-le într-un tuxedo perfect, Libre INTENSE este o abordare androgină asupra lavandei care estompează liniile dintre genurile de parfum la fel de mult ca și diviziunea de gen. Pe de o parte, este un floral în toată regula, îmbogățit cu flori de portocale, mandarină și lavandă, în timp ce, pe de altă parte, este un parfum oriental, bogat în vanilie și ambră. Libre INTENSE te va face să vezi parfumeria într-o lumină cu totul nouă.

3. Paco Rabanne Olympea Legend

Olympea Legend este o mângâiere mătăsoasă de flori și vanilie, care adaugă o strălucire exotică la tonurile de cristale de sare din Olympea. În timp ce originalul este proaspăt și neobișnuit, Olympea Legend este profund și sexy.

Parfumul se deschide cu un caracter dulce, lăptos. Se simt tonuri de cireșe și nucă de cocos, care miros împreună ca o cremă de corp de lux. Există o prospețime sărată care împietrește dulceața, însă nota principală este într-adevăr o vanilie dulce și mătăsoasă care atrage celelalte ingrediente ca o sirenă ce își vrăjește victimele.

4. Yves Saint Laurent Y

În ciuda faptului că este printre cele mai noi lansari ale casei, Y îmi lasă senzația că a fost creat în adevăratul spirit al clasicilor mărcii. Y este o bergamotă combinată cu note de cacao și tonka ce ne aduce în minte imaginea unui bărbat într-un costum negru făcut la comandă. Este un parfum creat pe contraste, aproape ca și cum ar lua lămâia super fresh din L’Homme pe care o combină cu o piesă vestimentară fin croită, în stilul YSL. Este posibil ca Y să nu fie parfumul despre care se vorbește cel mai des, dar este unul dintre secretele cele mai bine păstrate ale YSL.

Lasă un comentariu