Glam News Magazine

Când vine vorba de garderobă, este binecunoscut faptul că micile detalii fac diferența. Iar în ceea ce privește costumele, nimic nu este mai de impact decât butonii. O pereche de butoni pot adăuga un strop suplimentar de clasă și complexitate ținutei tale. Așadar, de ce să nu începem să folosim aceste bijuterii unice și pline de istorie, în garderoba noastră de zi cu zi?

Ce sunt butonii?

Deși majoritatea cămășilor pe care le purtăm zilnic la birou au o manșetă care se fixează prin nasturi, cele cu manșete duble și cămășile purtate la evenimentele formale, necesită butoni. Aceste mici obiecte decorative, înlocuiesc banalii nasturi, fixând capetele manșetelor și asigurând o potrivire perfectă în jurul încheieturilor.

Butonii datează încă de la începutul secolului al XVI-lea. La vremea respectivă, singurul lucru cu care se puteau lega manșetele erau mici bucăți de sfoară. În momentul în care regele francez Louis al XI-lea  a urcat pe tron în 1643, aceste mici bucăți de sfoară au fost înlocuite cu elemente decorative din sticlă ce erau unite de un mic lanț. În anii care au urmat, tehnicile de producție au evoluat, iar bărbații din înalta societate au început să poarte stiluri de bijuterii mai extravagante ca o modalitate de a-și arăta statutul.

Astăzi, butonii au devenit un accesoriu esențial pentru bărbații care doresc să-și exprime individualitatea și stilul.

Când să porți butoni? 

Butonii sunt cel mai des purtați la evenimente formale și semi-formale, nunți și întâlniri de afaceri. Cu toate că există o mulțime de modele colorate și jucăușe, butonii ar trebui evitați complet într-o ținută casual – în special una care nu include un sacou de costum. Marea varietate de stiluri, forme, materiale și culori de pe piață prezintă astăzi un mod excelent de a adăuga o notă personală unei ținute. Cu toate acestea, există câteva reguli ce trebuiesc urmate.

Pentru cele mai formale ocazii, cel mai bine este să alegi piese clasice, în culori subtile. Butonii nu fac notă discortantă, așa că în aceste cazuri, orice model extrem de colorat sau extravagant ar trebui evitat.

Buntonii nu au doar un scop funcțional. Ei pot fi de asemenea folosiți pentru a da un plus de culoare unei ținute. Pentru o nuntă de exemplu, puteți experimenta diferite culori și forme, condiția este ca acestea să fie alese cu bun gust. G.T.L.M. Accesories oferă o gamă excelentă de butoni plini de culoare care reușesc să fie și eleganți în același timp.

Atunci când vine vorba despre ținutele de afaceri, trebuie alese modele simple, dar puteți experimenta în continuare cu diferite culori, modele și materiale. Însă nu alegeți nimic exagerat de ostentativ.

De unde să achiziționezi butoni de calitate?

Când vine vorba de calitate, cu siguranță G.T.L.M. Accessories iese în evidență, iar singurul lor scop este acela de a readuce stilul gentleman-ului de altădată înapoi în tendințe!

Încă din prima zi de activitate, G.T.L.M. Accessories a oferit clienților săi o remarcabilă selecție de butoni la prețuri care se potrivesc oricărui buget și un serviciu excepțional direct din confortul propriilor case. Magazinul lor online a devenit sinonim cu calitatea și dețin o varietate bogată de butoni ce include ediții limitate și produse de sezon speciale.

Mai mult de atât, G.T.L.M. Accessories lucrează direct cu orice companie care își dorește să adauge un plus de stil ținutelor angajaților săi sau care dorește să ofere ca și cadou partenerilor un accesoriu remarcabil, oferindu-le un serviciu complet de personalizare a butonilor cu propriul logo și ambalare în cutiile elegante G.T.L.M.

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 15-24 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Partenerii noștri de la G.T.L.M. Accessories vă oferă în dar trei seturi de butoni.

Mandala ROSE-GOLD black

Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii la ce eveniment ai alege să porți buntonii G.T.L.M. Accessories. Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 23.12.2019 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email cât și AICI. . Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

220 de comentarii

Comentariile sunt dezactivate