Glam News Magazine

Înființată în urmă cu aproape 6 ani, revista online de lifestyle Glam News Magazine vă ține la curent cu ultimele tendințe în materie de fashionbeautyhome&deco, aducând în același timp recomandări prețioase pe partea de turism și lifestyle, de asemenea ponturi pentru deserturi impresionante. Aruncăm și câte un ochi la celebrități care inspiră și vă oferim zilnic un conținut de calitate la nivel de informație. Feed-back-ul cititorilor a fost de la început unul foarte bun și pentru asta vă mulțumim că ne urmăriți.

CONCURS:

În perioada 10-14 Decembrie, fiecare zi vine cu un nou concurs pe Glam News Magazine. Astăzi, în ultima zi a concursului vrem să te premiem și am pregătit un card cadou pe care îl poți utiliza în magazinele H&M și H&M HOME în valoare de 1.000 RON. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Ce categorie urmărești mai des în revista noastră?

Atențievalabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 14.12.2023 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

Etichete : fashionlifestyle

298 de comentarii

  1. Home&deco deoarece iubesc să îmi țin casa cât mai ordonată și caut să aflu mereu noile articole pentru a o înfrumuseța! 🥰

  2. Beauty- pentru ca femeia moderna ,care se respecta pe ea însăși și pe cei din jur este permanent conectata la nou și “absoarbe cu nesaț” noile informații pentru a se adapta , din mers, la noile tendințe , transformandu-se , dintr-o prezența comuna , intr-o apariție efervescenta.Cu minim de efort poate da noi valente conceptului de frumusețe subliniindu-și feminitatea, sensibilitatea eleganta și bunul gust.

Comentariile sunt dezactivate