Glam News Magazine

În inima industriei de beauty, într-un univers de lux și eleganță, se desfășoară o poveste despre îngrijirea personală ce redefinește standardele. Cu o filosofie centrată pe încredere, inovație și dedicare față de frumusețea autentică, IMARKSKIN devine mai mult decât un simplu brand; devine o experiență de răsfăț personalizată, o călătorie prin care frumusețea devine artă.

IMARKSKIN este sinonim cu luxul și perfecțiunea în îngrijirea pielii. Fiecare produs este creat cu atenție la detalii, îmbinând ingrediente rare și formule inovatoare pentru a oferi rezultate remarcabile. Cu fiecare atingere, IMARKSKIN oferă o experiență senzorială unică, transformând ritualurile de frumusețe în momente de răsfăț și revitalizare.

Central în ethosul brandului stă încrederea în frumusețea naturală și unicitatea fiecărei persoane. IMARKSKIN nu urmărește doar să creeze produse, ci să ofere o paletă de opțiuni adaptate diversității și nevoilor individuale ale fiecărui consumator. Fie că este vorba despre îngrijirea tenului sau a corpului, IMARKSKIN reușește să atingă echilibrul perfect între lux și inovație.

De la iconica cremă Baby Doll la activatorul de vitamina C sau retinol, fiecare produs este realizat cu tehnologie avansată și ingrediente puternice pentru a debloca strălucirea naturală a pielii tale. În continuare vom descoperi câteva dintre produsele IMARSKIN care te vor ajuta să ridici rutina de îngrijire a pielii la noi înălțimi de frumusețe și îngrijire de sine.

Pro Calming Factor – Cremă cu Lipo-Dipeptide și Acid Hialuronic

O formulă special creată pentru pielea delicată, Pro Calming Factor este o creație de excepție ImarSkin. Această cremă, bogată în lipo-dipeptide și acid hialuronic, se absoarbe delicat în piele, lăsând-o hidratată și împrospătată. Proprietățile calmante ale lipo-dipeptide ajută la reducerea iritațiilor și roșeții, oferind pielii o senzație de confort și echilibru. Această cremă devine un aliat esențial pentru rutina ta de îngrijire, adresându-se nevoilor pielii delicate cu grijă și eficiență.

Lovely Neck – Cremă pentru Gât și Decolteu cu Glaucină și Acid Hialuronic

Gâtul și decolteul merită o atenție deosebită, iar Lovely Neck de la ImarSkin este răspunsul ideal. Formulată cu glaucină și acid hialuronic, această cremă luxoasă vizează fermitatea și elasticitatea pielii în acele zone delicate. Glaucina, cu proprietățile sale anti-îmbătrânire, contribuie la menținerea unui aspect tânăr și ferm, iar acidul hialuronic hidratează în profunzime, lasând pielea catifelată și plină de vitalitate.

5 Growth Factor – Cremă pentru Seară cu Bio Placenta + Dermaceride

Oferind o doză de regenerare și revitalizare pe timp de noapte, 5 Growth Factor este un adevărat tratament de lux. Cu bio placenta și dermaceride în formula sa, această cremă promite să stimuleze producția naturală de colagen și să sprijine regenerarea celulară. Pielea primește beneficiile unui tratament intens, devenind mai luminoasă, mai elastică și mai tânără în fiecare dimineață.

Vaccin AA II – Cremă pentru Seară cu Monoi și Acid Hialuronic

Vaccin AA II este un elixir nocturn pentru pielea ta, îmbogățit cu Monoi și acid hialuronic. Această combinație de ingrediente hrănește în profunzime și asigură o hidratare intensivă. Monoi, celebru pentru proprietățile sale de regenerare, se întrepătrunde cu acidul hialuronic, conferind pielii un plus de fermitate și luminozitate. Odată cu aplicarea acestei creme de noapte, pielea se trezește revigorată și pregătită pentru o nouă zi.

My 50’s Beauty Cream – Cremă cu Acid Hialuronic și Lotus Roz

Pentru a îmbrățișa frumusețea în fiecare etapă a vieții, My 50’s Beauty Cream este o alegere inspirată. Cu acid hialuronic și extract de lotus roz, această cremă aduce beneficii notabile pentru pielea matură. Acidul hialuronic oferă hidratare profundă și susține fermitatea, în timp ce lotusul roz, cu proprietățile sale antiinflamatorii, contribuie la echilibrarea tonusului pielii. Această cremă devine un aliat de încredere pentru a ilumina și revitaliza pielea în perioada de maturitate.

Growth Factors – Ser cu Placentă și EGF

Serul Growth Factors este o veritabilă inovație în rutina de îngrijire a pielii. Cu placentă și factori de creștere epidermici (EGF), acest ser promite să stimuleze regenerarea celulară și să contribuie la un ten mai tânăr și mai sănătos. Placenta, cunoscută pentru proprietățile sale hrănitoare, și EGF, un factor esențial în procesul de vindecare a pielii, se combină pentru a crea un ser de excepție care vizează revitalizarea pielii la nivel celular.

L’Absolu Hyal – Ser cu Acid Hialuronic

L’Absolu Hyal este mai mult decât un ser – este o imersiune în hidratare și plenitudine. Cu concentrație ridicată de acid hialuronic, acest ser oferă pielii o hidratare intensivă, diminuând semnele de deshidratare și conferind un aspect proaspăt și plin de vitalitate. Textura sa fină și absorbția rapidă fac din L’Absolu Hyal un pas esențial în rutina ta de îngrijire, aducând un plus de fermitate și elasticitate pielii.

5 Acids Complex Peel Home Peeling Forte – Peeling pentru Acasă cu 5 Acizi

Pentru o rutină de îngrijire completă și revitalizantă, 5 Acids Complex Peel Home Peeling Forte este o opțiune puternică. Cu o formulă ce conține 5 acizi diferiți, inclusiv acidul salicilic și acidul azelaic, acest peeling acționează pentru a exfolia delicat pielea, înlăturând celulele moarte și promovând regenerarea celulară. Ideal pentru a reda luminozitatea pielii și pentru a diminua aspectul porilor dilatați, acest peeling acasă este o alegere sigură și eficientă.

Repairing Hand Cream – Cremă pentru Mâini cu Ulei de Andiroba și Acid Hialuronic

Mâinile noastre merită o atenție specială, iar Repairing Hand Cream de la ImarSkin oferă exact această atenție. Cu ulei de Andiroba și acid hialuronic, această cremă hrănește și repară pielea mâinilor. Uleiul de Andiroba, cunoscut pentru proprietățile sale emoliente, se combină perfect cu acidul hialuronic pentru a reda hidratarea și a menține pielea mâinilor catifelată și protejată. Un tratament regenerator și luxos pentru mâinile tale.

CONCURS:

În perioada 10-14 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs pe Glam News Magazine. Astăzi, prietenii noștri de la IMARSKIN vă oferă în dar 3 seturi cu produse de beauty:

Set 1

L’absolu hyal – ser cu acid hialuronic
My 50’s beauty cream – cremă cu acid hialuronic și lotus roz
Repairing hand cream

Set 2

5 growth factor – cremă pentru seară cu bio placenta + dermaceride
Peeling pentru acasă cu 5 acizi
Vaccin AA ll

Set 3

Pro Calming Factor
Lovely neck
Growth factors – ser

Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care este numele brandului românesc de lux, creat de Farm. Ioana Marinescu?

Atențievalabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 13.12.2023 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, dar și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

 

Etichete : beautyimarskin

202 comentarii

Comentariile sunt dezactivate