Glam News Magazine

Casa de bijuterii Chopard este partener oficial al Festivalului Internațional de Film de la Cannes de 21 de ani. Pentru colecția Red Carpet de anul acesta Caroline Scheufele, copreședinte și director artistic Chopard, a ales ca temă de inspirație dragostea. Bijuteriile de înaltă clasă surprind prin creativitate, precizie și rafinament, Casa Chopard reușind încă o dată să exprime o gamă întreagă de emoții, echivalentă cu cea oferită de cinematografie.

“Prin curiozitatea ei eclectică, Caroline Scheufele este capabilă să perceapă energia și frumusețea din jurul ei. Dragostea, tema acestei colecții Red Carpet, sărbătorește dragostea în cele mai diverse forme. De la oamenii din jurul ei la lumea animalelor și a plantelor, de la istoria artei la cercetare și inovație, Caroline Scheufele hrănește curiozitatea ei binevoitoare cu fiecare detaliu. Această piscină de culori, materiale, referințe și povestiri strălucește prin colecțiile unice inventive ale Casei Chopard, unde ființele umane se află în centrul creativității. Vivacitatea acestei viziuni a lăsat-o pe Caroline Scheufele, o mare iubitoare a vieții, să creeze o colecție plină de farmec și bucurie, plină de referințe și profund inovatoare” este mesajul transmis de casa de ceasuri și bijuterii referitor la noua colecție disponibilă online.

Între vedetele care au afișat bijuterii Chopard pe covorul roșu al ediției de anul acesta a festivalului de la Cannes, care a debutat pe 14 mai, se numără Elle Fanning, Izabel Goulart, Romee Strijd, Arya Hargate și Julianne Moore.

Elle Fanning, ca membru al juriului, și-a făcut apariția într-o rochie Gucci și purtând cercei Chopard in formă de pară cu diamante de 38.99 karate montate în aur alb de 18 karate

Julianne Moore a atras toate privirile cu rochia Dior la care i-au fost asortați cercei Chopard cu safire de 48,84 karate.

Puteți viziona aici și alte piese din colecția Red Carpet. Prețurile bijuteriilor sunt disponibile la cerere.

 

Foto: Getty Images

Lasă un comentariu