Glam News Magazine

Thierry Mugler a demonstrat întotdeauna că are o mare experiență în ceea ce privește reinterpretarea parfumurilor lor clasice. De fiecare dată, ei distorsionează și reorientează parfumurile, luând semnăturile iconice pe care le cunoaștem atât de bine și le fac din nou noi. Nu toate funcționează și unele sunt chiar  mai bune decât originalele, dar toate oferă un aer nou parfumurilor care au fascinat multe nasuri de-a lungul anilor, permițând acestor nasuri intrigate să fie mângâiate și fermecate din nou și din nou.

Alien Fusion și Alien Man Fusion sunt cele mai recente creații din cea mai populară colecție Mugler: Alien. Acestea sunt cele mai îndrăznețe și strălucitoare reinterpretări ale lui Alien și Alien Man, ambele având o combinație unică de mirodenii (ghimbir și scorțișoară). În timp ce acestea împărtășesc amestecul menţionat de mirodenii, Alien Fusions ne duce în direcții cu totul diferite – Alien Fusion explodează de pe suprafața unei stele îndepărtate, în timp ce Alien Man Fusion este coada albastră a unei comete în timp ce intră în atmosfera unui gigant gazos.

Alien Fusion

Note: Ghimbir, Scorțișoară, Tuberoză, Flori de portocal, Vanilie, Ambră

Cum miroase?

Alien Fusion Eau de Parfum, în sticla roșie ingenioasă, evocă un soare fierbinte și aprins. Mugler îl numește cea mai flamboyantă versiune al lui Alien, ceea ce spune multe, deoarece originalul Alien Eau de Parfum a fost extrem de prețios și plin de farmec. Cu Alien Fusion, Mugler a injectat semnătura lemnoasă-florală a originalului, cu o un mix condimentat care îi oferă lui Alien o vitalitate elementară.

În inimă, Alien Fusion este o supernova florală de tuberoză și floare de portocal – un buchet galactic care arde cu o flacără albă, cremoasă și strălucitoare, creând un val de căldură care seamănă cu o interpretare mai difuză a semnăturii clasice a lui Alien, cu acorduri de iasomie siropoasă. Pe măsură ce se usucă, Alien Fusion îmbină ambra din Alien cu o notă de vanilie, oferind acestei ediții Fusion o personalitate tropicală, exotică.

Alien Man Fusion

Note: Ghimbir, Scorțișoară, Osmanthus, Piele, Cafea verde și Lemn de fag.

Cum miroase?

Alien Man Fusion, este un contrast al variantei feminine, pentru că Alien Fusion este un parfum călduros care se joacă cu strălucirea atractivă a unei găuri negre supermasive, iar Alien Man este rece. Originalul, contrabalansează nota de piele neagră cu marar și osmanthus, iar Alien Man Fusion reproduce acest lucru, dar aduce niște schimbări interesante în amestec – câteva tonuri verzi și amare.

Primul lucru pe care îl observați la Alien Man Fusion nu este amestecul de ghimbir și scorțișoară, ci tonurile de cafea verde. Acest lucru îi oferă notei de piele din original mai multă greutate. Alien Man Fusion este un corp cosmic stâncos, care trece prin unde radio de piele fumurie și unde magnetice verzi. Alien Man Fusion oferă un sentiment de ciudățenie pe care nu l-am găsit în original.

Lasă un comentariu