Glam News Magazine

Aur, diamante, chiar și platină, din aceste materiale au fost decorați câțiva brazi de Crăciun, care au intrat astfel în topul celor mai scumpi din lume, până la noi proiecte excentrice.

  1. Ginza Tanaka Jewelry Shop Tabletop Tree – 1.6 milioane de dolari

brazi de crăciun

Ginza Tanaka din Tokyo a fabricat un pom de Crăciun din bile strălucitoare de 24 de carate, prelucrate în fire de aur subțiri, pentru a marca aniversarea a 90 de ani de activitate a magazinului. Bradul a fost gândit ca o modalitate de a răspândi veselia Sărbătorilor de iarnă în Japonia.

  1. Takashimaya  Preserved Rose Mini Christmas Tree – 1.8 milioane de dolari

brazi de crăciun

Compania japoneză Takashimaya a dovedit că dimensiunea nu este tot ceea ce contează pentru a atrage atenția și prețul când vine vorba de strălucirea bradului de Crăciun.Bazat pe designul boutique-ului de flori parizian Claude Quinquaud, Takashimaya a reușit să micsoreze pomul de Crăciun la o înălțime de numai 40 centimetri / 16 inchi și să-l înfățișeze ca un un mic turn de trandafiri supravegheați de un urs. Pe petalele fiecărui trandafir, totuși, sunt diamante de extracție australiană și africană. Iar la gâtul ursulețului este un pandantiv de diamante pentru o categorie restrânsă de public.

  1. Hong Kong Swarovski Crystal Christmas Tree – estimat la 1.8 milioane de dolari

brazi de crăciun

Hong Kong a dorit să inregistreze un succes notabil la capitoul brazi de Crăciun și nu exista o expunere mai bună decât un aeroport, pentru ca a sa strălucirea să fie văzută. Compania Swarovski s-a alăturat proiectului. Copacul a măsurat 50 de metri înălțime și a fost îmbrăcat în 20 de milioane de cristale de aur și argint Swarovski.

  1. Ginza Tanaka Disney Gold Christmas Tree – 4.27 milioane de dolari

brazi de crăciun

50 de personaje Disney din aur pur decorează unul dintre cei mai scumpi brazi de Crăciun din lume.Ginza Tokyo a creat un pom de Crăciun de 2,4 metri cu 88 de kilograme de aur de 24 de carate. Zece meșteșugari și două luni au asigurat ca Disney Tree să ajungă în magazin la timp.

  1. The Emirates Palace Hotel Decorated Christmas Tree – 11.4 milioane de dolari

brazi de crăciun

Nu e de mirare că locația celui mai scump brad de Crăciun din lume este Abu Dhabi. În 2010 el a putut fi văzut la The Emirates Palace Hotel. Bradul a costat câteva mii de dolari, dar decorațiunile sunt din diamante, aur, perle, safire și smaralde.

La limita clasamentului nostru sunt Washington DC Capitol Christmas Tree și Soo Kee Jewelery Shop Diamond Tree, ambele cu valoare de 1 milion de dolari.

 

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu