Glam News Magazine

Avem nevoie de zile de relaxare și încărcarea bateriilor. Avem nevoie să punem din când în când pauză la stresul cotidian și să oferim energie bună corpului, minții și spiritului. Poiana Brașov este unul dintre locurile ideale pentru a face asta dat fiind că aerul de aici este pur și puternic ozonat, presiunea atmosferică este relativ scăzut și ionizarea intensă – factorii naturali care ajută în tratamentul stărilor de epuizare și surmenaj fizic și intelectual, dar și în cazul unor boli endocrine și boli ale aparatului respirator.  Stațiunea oferă numeroase posibilități de agrement în funcție de anotimp. Există 12 pârtii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport – tenis de câmp, minigolf, handbal, de asemenea multiple trasee pentru drumeții, cursuri de echitație, posibilitatea de a practica de la pescuit sportiv la windsurfing pe lac ș.a. Iar Hotel Princess oferă locația perfectă pentru a ne bucura la maximim de ceea ce oferă Poiana Brașov, fiind situat lângă pădure, dar totodată aproape de centrul stațiunii. Fie că alegeți să practați activități sportive în natură, fie să vă relaxați la unul dintre restaurantele/cafenelele din centru, aveți un start bun și găsiți un loc primitor de odihnă la întoarcere.

Trei puncte forte: camere mari, personal amabil, mâncare bună

Hotel Princess dispune de 24 de camere și 3 apartament, toate mobilate și echipate după înalte standarde cu toate facilitățile (telefon, internet, halate etc.) cerute de clasificarea de 4 stele. Camerele sunt spațioase și atent îngrijite pentru un confort sporit care este posibil să vă rețină în pat mai mult decât planificați. În acest caz, este bine de știut că hotelul oferă serviciu de room-service.

Restaurantul hotelului propune meniuri diverse din bucătăria tradițională românească, dar și specialități internaționale, toate foarte gustoase. Este o locație potrivită pentru petreceri și evenimente festive de familie, restaurantul punând la dispoziție 80 de locuri și facilitând o atmosferă antrenantă.

Hotel Princess se adresează însă nu numai persoanelor fizice, dar și companiilor, pentru care are destinată o sală de conferințe cu o capacitate de 20 de locuri, ideală pentru conferințe, training-uri și ședințe.

Un punct extra-forte: salina – sauna cu sare roz de Himalaya

Orice program se poate termina cu relaxare garantată la salina și sauna hotelului cu sare roz de Himalaya, o ofertă inedită care nu poate fi trecută cu vederea. Sarea roz de Himalaya conține 84 de minerale, clorură de sodiu, sulfați, calciu, potasiu, magneziu și înmagazinează energie vibrațională.

Tratamentul cu sare roz de Himalaya are multiple beneficii asupra organismului:

  • Menține un nivel optim de apăîn organism, esential pentru funcționarea optimă a proceselor metabolice și pentru activitatea eficientă a celulelor.
  • Promoveazăun echilibru sănătos al pH-ului din celulele noastre, ceea ce ajută în prevenirea proceselor de îmbătrânire, permițând celulelor să rămână active pentru perioade lungi de timp.
  • Mineralele din cristalele de sare de Himalaya (inclusiv magneziul) previn crample musculare.
  • Mărește rezistența sistemului ososdeoarece conține calciu care este foarte bine absorbit la nivelul oaselor.
  • Asistă producerea de energie hidroelectrică în celulele din corp.
  • Cristalele de sare de Himalaya intervin activ în procesul de digestie și facilitează, de asemenea, o mai bunăabsorbție a nutrienților în intestin.
  • Actioneazăca un puternic antihistaminic natural și ajută la curățarea congestiilor în sinusuri.
  • Ajută pentru obținereaunui somn natural și sănă
  • Influențeazăsănătatea vasculară, previnind venele vasculare și venele păianjen pe picioare și coapse.

Cu atât de multe beneficii trebuie să profitați de ocazie și să optați pentru câteva sesiuni de tratament cu sare roz de Himalaya la Hotel Princess.

Date de contact:

Adresă: Poiana Brasov, Str. Poiana lui Branca nr.30

Telefon: + 40.368.103.914

Mobil: + 40.747.180.888

Email: [email protected]

Web: Hotel-Princess.ro

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă și în acest an “10 zile de Crăciun”. În perioada 15-24 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Astăzi, sponsorii noștri de la Hotel Princess oferă în dar un premiu format din două nopți de cazare într-o perioadă la alegere, în funcție de disponibilitatea sponsorului (Se stabilește de câștigător telefonic începând cu 10 ianuarie 2021). Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți în secțiunea de comentarii care credeți că este atuul Hotelului Princess ca unitate de cazare în Poiana Brașov. Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 23.12.2020 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

320 de comentarii

  1. Atuul hotelului Princess este locația,situat lângă pădure,dar aproape de centrul stațiunii.

Comentariile sunt dezactivate