Glam News Magazine

Nu este nicio îndoială. Sărbătorile de iarnă sunt mai frumoase la munte. Cadrul aduce un plus de magie, locația un plus pentru deconectare. Iar Brașovul și împrejurimile lui sunt pur și simplu de poveste. Fie că îți place luxul unui hotel maiestuos sau preferi intimitatea unui conact amenajat cu gust, Ambient Hotels oferă 6 unități de cazare, clasificate între 3 și 5 stele, ce acoperă practic toate gusturile de vacanță  pentru sărbători de iarnă perfecte sau pentru relaxare la sfârșit de săptămână, în orice perioadă a anului. Confortul omniprezent, pachetele complete de facilități și atmosfera luxoasă se completează cu zâmbetul senin și primirea călduroasă cu care sunt întâmpinați oaspeții. Iată propunerile Ambient Hotels pentru cazarea dorită la munte.

Hotel Ambient 4*

Eleganță și confort… vă veți bucura din plin de ele dacă vizitați Hotelul Ambient din Brașov, deja un nume cu tradiție, numărând peste un deceniu de excelență și experiență în domeniu. Amplasat ideal în centrul Brasovului, la doar câteva minute de admirabilele monumente istorice, restaurante renumite și magazine cochete, oferind o panoramă incredibilă asupra întregului oraș, Hotel Ambient reprezintă marca stilului, dedicat turistului modern și sofisticat.

În tariful de cazare sunt puse la dispozitie parcare monitorizata, seif în fiecare cameră, spatiu pentru păstrarea bagajelor, acces liber la internet, iar dimineața – un mic dejun îmbietor în stil bufet suedez. Relaxarea atinge punctul maxim în cadrul centrului spa al hotelui cu saună, hidromasaj și fitness.

Pentru turismul de afaceri hotelul asigură serviciile a 4 săli de conferință cu o capacitate de 15, 30, 60 și respectiv 120 de locuri, dotate corespunzator cu echipamente moderne, pentru a acoperi toate cerintele acestui gen de oaspeți.

Pe lângă specialitățile culinare  din bucătaria românească și internațională, vinuri de colecție și băuturi fine, se adaugă savoarea unei cafele aromate la terasa hotelului, respirând aerul proaspăt de munte și admirând priveliștea orașului.

Date Contact:
Hotel Ambient
Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 27, Braşov, România, 500091

Tel :
004-0268-471747, 004-0368-401104, 004-0368-401105
004-0268-470856, 004-0368-401106

Fax:
004-0268-474210

[email protected]
www.hotelambient.ro

www.facebook.com/HotelAmbient
https://www.instagram.com/hotel_ambient_brasov/

 

Pensiune Ambient 3*

Situată în inima Brașovului, Pensiunea Ambient înseamnă stil, confort, rafinament și eleganță pentru orice anotimp!
Atmosfera caldă și serviciile de cea mai înaltă calitate  fac din Pensiunea Ambient destinația ideală pentru o călătorie de afaceri sau un refugiu ospitalier dacă vă aflați în tranzit și aveți nevoie de o scurtă pauză de revigorare.

Veți descoperi profesionalismul unor servcii de înaltă calitate ce îmbină într-un mod plăcut căldura și ospitalitatea de altadată cu tehnologia modernă, Pensiunea Ambient oferind atmosfera perfectă pentru călătorul decis să îi treacă pragul. Recepția, salonul de mic dejun, barul și spațiile de cazare oferă toate ingredientele unui sejur confortabil, într-o ambianță modernă.

Design-ul clasic încântă privirea, oferind acea stare de liniște interioară pe care o dorește fiecare călător. Include și 2 săli de conferințe cu capacitate de 40, respectiv 28 locuri, precum și un spațiu special destinat pauzelor de cafea.
Pensiunea Ambient este mai mult decât o casă de oaspeți, este un spațiu dedicat dumneavoastră.

Date Contact:
Pensiune Ambient
Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 62B, Braşov, România, 500091

Tel : 004-0268-547171, 004-0368-405522, 004-0368-405523
Fax: 004-0268-547191

[email protected]
www.pensiuneambient.ro

www.facebook.com/PensiuneAmbient
https://www.instagram.com/pensiunea_ambient_brasov/

 

Residence Ambient 3*

Bucurați-vă de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate hotelieră în care veți avea ocazia de a experimenta confortul și intimitatea la prețuri rezonabile, chiar în centrul vechi al Brașovului, în camere și apartamente spatioase, dotate cu toate facilitățile necesare.

O plăcută combinație de decor și elemente arhitecturale medievale cu accente moderne, Ambient Residence vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o ședere reușită din toate punctele de vedere: locație centrală, servicii cu facilități de 3 stele și siguranță.

Unitatea este compusă din 17 camere duble și 8 apartamente (dormitor și living room), bucătărie comuna dotată complet pentru uzul oaspeților (frigider, plită electrică, filtru de cafea, prăjitor, sandwich maker, cuptor cu microunde, veselă și tacâmuri) și un salon comun de mic dejun, cu o vedere superbă către Tâmpa. Micul dejun poate fi oferit opțional la un cost suplimentar. Începand cu anul 2016, Residence Ambient are recepție permanentă, aducând un plus de valoare raportului calitate – preț. Pe lângă aceasta,  pentru ca siguranța este de maximă importanță atunci cand vorbim despre confort, Ambient Residence este supravegheată electronic în permanență. O sala de conferințe cu capacitate maximă de 40 locuri completează gama de servicii.

Date Contact:
Residence Ambient
Str. Castanilor Nr.3, Braşov, România, 500087

Tel:
+4-0771-796069

Fax:
+4-0368-006039

[email protected]
www.residenceambient.ro

www.facebook.com/ResidenceAmbient
https://www.instagram.com/residence_ambient_brasov/

 

Vila Ambient 5*

Localizată ideal în comuna Cristian, zonă liniștită la 9 km de Brasov, cu o vedere încântătoare către munții Bucegi, vila de lux, cuprinzând 2 etaje, 6 dormitoare, 8 băi si încăperi anexe totalizând 11 camere, oferă răsfăț pentru grupuri de până la 12 persoane. La parter se află sala de petrecere/de mese/de dans, șemineu, TV, DVD, piscină, saună, jacuzzi, bucătarie echipată complet. La etajul întăi, exista zona special amenajată pentru tenis de masă, biliard, bar, TV. Toate dormitoarele au LCD TV și paturi kingsize pentru desfătare completă. Locația beneficiază și de gradină, foișor, grătar, loc de joacă pentru copii, pentru ca oaspeții să găsească cel mai bun prilej să se bucure de natură.

Date Contact:
Vila Ambient 5*
Str. Grivitei Nr.9, Cristian, Braşov, România, 507055

Tel:
004-0771-715020

Fax:
004-0368-001033

[email protected]
www.vilaambient.ro

www.facebook.com/VilaAmbient
https://www.instagram.com/vila_ambient_cristian/

 

Conacul Ambient 5*

ambient

Vine o vreme când parcă simți o ușoara adiere a trecutului mângâindu-ți pleopele… și uite așa, pe nesimțite, te trezești în fața falnicelor porți ale conacului Ambient din Cristian, la 12 km de Brasov, într-un tărâm de poveste. Aici, istoria și trăinicia meșteșugurilor săsești este vie în fiecare minunație de casă și fiecare colțisor de pământ, păstrându-se frumusețea de odinioară pe care dragii noștri strămoși o prețuiau cu atâta strașnicie. Conacul Ambient, noua mândrețe a acestui ținut, este un loc în care zilele de odinioară parcă sunt înveșmântate în straie de duminică și nimic din ce îți poftește inima nu lipsește.

Conacul dispune de 8 camere duble, e camere executive, 2 studiouri și un apartament. Sala de mese este pregătită pentru un ospăț cu 50 de oameni, ce vor fi întâmpinați cu ospitalitate și voie bună. Tot aici, aproape de Conacul Ambient, sălăsluiește și “Aristocrata“, o căsuță dichisită și  luminoasă, unde vă putți bucura de zile și nopți  împărătești și de unde se poate ajunge direct in inima Conacului.

Trecutul dă mâna prietenos cu prezentul și mai mult de atât, fac cea mai bună echipă! Dovezile sunt numeroasele colțișoare amenajate pentru parcare, pentru copii, pentru sporturi (mini fotbal, baschet, hadbal, volei, badminton), pentru jocuri (snooker, billiard, tenis de masa) și nu în ultimul rând piscina încălzită cu saună și Jacuzzi.
Călătoriile de o zi în zonele de interes turistic din apropiere (cetatea Râșnov, castelul Bran, bisericile fortificate din Prejmer, stațiunea Poiana Brașov etc) sunt și ele o opțiune ca să deschideți poarta trecutului și să treceți pragul conacului.

Date Contact:
Conacul Ambient
Grivitei 5, Crisitan, Braşov, România, 507055

Tel : 004-0732-200900
Fax: 004-0368-001033

[email protected]
www.conaculambient.ro

www.facebook.com/ConaculAmbient
https://www.instagram.com/conacul_ambient_cristian/

 

Resort Ambient 5*

A fost odată ca niciodată și este acum pentru-ntotdeauna, așa începe povestea aici, în Cristian, unde liniștea trecutului a rămas netulburată de tumultul contemporanului, și totuși aerul confortabil și sentimentul de bunăstare a prezentului este nelipsit oriunde te îndrepți cu privirea sau cu pasul. Resort Ambient vă întâmpină cu o atmosferă de acasă cu specific săsesc. 17 camere, un salon cu capacitate de 200 de persoane, un restaurant a la carte, o sală de conferințe pentru 150 de persoane, 3 baruri, o minunată terasă exterioară cu 50 locuri, barul rustic la care se alătură grătarul cu proțap, cuptorul pe lemne și soba ca la bunica la țară unde se pot servi preparate la ceaun și alte bunătățuri, o piscină interioară și exterioară, atât pentru adulți, cât și pentru copii, sala de biliard și tenis de masă, sauna uscată, salon de masaj și parcare gratuită – totul face parte dintr-un cadru perfect pentru a simți viața dulce. Vedeta este fără doar și poate cochetul foișor de ceremonii, care se dezvăluie timid, la capătul unei poteci cu chip de podeă, asemeni unei perle ascunse și nesigure de propria-i frumusețe.

Date Contact:
Resort Ambient
Morii 23, Crisitan, Braşov, România, 507055

Tel : 004-0732-700300
Fax: 004-0368-808081

[email protected]
www.resortambient.ro

www.facebook.com/ResortAmbient
https://www.instagram.com/resort_ambient_cristian/

Lasă un comentariu