Glam News Magazine

Trăim vremuri în care am ajuns să ne spălăm pe mâini mai mult decât este cazul. Acesta este un lucru bun și înseamnă că mâinile noastre sunt foarte, foarte curate, dar vestea proastă este că această curățare constantă a mâinilor poate produce uscăciune și alte probleme ale pielii. Având în vedere acest lucru, este esențial să hidratăm mâinile cât de mult putem, iar cel mai bun mod de a face acest lucru eficient este folosind o cremă de mâini. Cu câteva luni în urmă, am realizat un articol în care care am prezentat cele mai bune creme de mâini pentru pielea uscată, pentru a vă ajuta să vă mențineți mâinile hidratate. Și, pe baza acestui fapt, acest articol prezintă cele mai parfumate creme pentru mâini, pentru că, de ce nu, ar trebui să miroase și mâinile uimitor, nu-i așa ?!

1. Acqua di Parma – Colonia

Să fiu sincer, mi-aș dori să am totul la fel de bine mirositor precum Colonia dacă s-ar putea: parfumul, gelul de duș, lumânarea, difuzorul camerei, săpunul lichid, săpunul solid și, desigur, crema de mâini. Aceast parfum iconic și atemporal, plin cu note citrice, lavandă aromată și bază moscată încălzitoare, se pretează atât de bine oricărui produs. În crema de mâini, aduce o prospețime elegantă și rafinată, care va lăsa mâinile mirosind minunat, precum și senzația de prospețime și catifelare.

2. Miller Harris – Rose

Aș putea spune cu ușurință că aceasta este una dintre cele mai luxoase creme pentru mâini pe care le-am folosit vreodată. Are o textură bogată și untoasă, care lasă mâinile extrem de parfumate și hidratate. Dar factorii de hidratare de aici nu se simt ca fiind enimentul principal, nu, parfumul uimitor de trandafir, este cel care face din Miller Harris cea mai frumoasă cremă de mâini de pe planetă. Mirosul bogat al parfumului Rose Silence al lui Miller Harris face ca această cremă de mâini să miroasă a trandafiri roz înfloriți, culeși direct de pe tulpină. Este un parfum suculent și luminos, cu note dulci de coacăz negru și litchi prinse de o adiere delicată de mosc alb. Este superb.

3. Roger & Gallet – Fleur de Figuier

Ce îmi place la Roger & Gallet este că oferă produse de înaltă calitate, frumos parfumate, la un preț accesibil. Crema pentru mâini și unghii Fleur de Figuier nu face excepție și oferă o hidratare intensă chiar și pielii cele mai uscate și o parfumează cu tonurile fructate și florale ale Fleur de Figuier. Această cremă de mâini miroase a tarte cu deliciul lipicios al smochinelor cu grapefruit spumant, lapte de smochine și cedru cald pentru a contrasta suculența fructelor. Aș spune că este cea mai plăcută experiență parfumată pe care o puteți avea pentru mai puțin de 30 lei!

4. Mugler – Angel

În timp ce cremele de mai sus pot fi purtate cu orice parfum, aceasta este doar pentru dependenții de Angel și ar trebui asociată doar cu parfumul de la Mugler. Are o textură cremoasă și moale și o intensitate imensă în ceea ce privește parfumul. Cu delicioasele note de caramel, ciocolată și vanilie ale lui Angel, această cremă de mâini este una îndrăzneață. Dacă iubești parfumul, cu siguranță vei adora această cremă – este la fel de decadentă și comestibilă. Cu această cremă veți avea cele mai parfumate mâini din univers!

Lasă un comentariu