Glam News Magazine

Când te gândești la parfum, este bine să iei în considerare și ideea de culoare. Gândește-te că atunci când miroși ceva, ești adesea capabil să asociezi mirosul cu o culoare. De exemplu, dacă miroase proaspăt și oceanic, s-ar putea să te gândești la albastru sau gri, în timp ce un parfum fructat și floral poate evoca sentimente de roz și violet. Brandurile cunosc prea bine această legătură și folosesc diferite nuanțe în designe-ul sticlelor pentru a ne oferi o idee despre ceea ce urmează să mirosim.

În acest articol vreau să vă ofer câteva sfaturi cu privire la modul în care puteți adăuga culoare garderobei cu ajutorul parfumului. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca atunci când alegeți câteva sticle colorate, grafice, dar poate fi și despre a alege anumite parfumuri care sunt puternic asociate cu o nuanță sau mai multe. Uneori sticla și lichidul pot oferi diferite tonuri și nuanțe, răsucindu-ne percepțiile și făcând lucrurile și mai distractive! Iată patru parfumuri pline de culoare!

1. Roșu aprins – Narciso Rodriguez, Narciso Rouge Apă de toaletă

Narciso Rodriguez și culoarea merg mână în mână. Când s-au lansat primele parfumuri Narciso, sticlele au trecut printr-un proces unic de lăcuire pe interior în culori îndrăznețe. Parfumurile în sine au fost legate inextricabil de culorile sticlelor lor – inspirându-se din culori și creând o reprezentare olfactivă a acestor nuanțe îndrăznețe.

Narciso Rouge folosește un mosc limpede pentru a crea o nuanță vie de roșu, printr-o interacțiune cu trandafirul. Rezultatul este un parfum pudrat – floral, curat și fin, care proiectează extraordinar. Purtând Narciso Rouge este ca și cum te-ai înveli cu un voal pur de parfum –  transparent, dar mereu atât de îndrăzneț și roșu!

2. Curcubeu – Amouage Imitation Woman Apă de Parfum 

De ce să te rezumi la o singură culoare când ai putea avea un spectru întreg? Adică, de ce să nu ai toate culorile ?! Cred că o explozie de curcubeu este o idee splendidă dacă vrei ca parfumul tău să fie la fel de colorat ca și personalitatea ta. Imitation Woman de la Amouage este un exces total de culori; este un miros care nu se teme să fie îndrăzneț și îndrăznesc să spun, și un pic fabulos.

Inspirându-se din glam-ul anilor ’70 din New York, Imitation Woman este echivalentul parfumat al unui glob de oglinzi ce atârnă deasupra ringului de dans al Studioului 54. Acesta se deschide cu o explozie de aldehide și muguri de coacăz negru, balansând între fructat și animalic, înainte de a înflori într-un buchet înflăcărat de iasomie și ylang-ylang. Nu ai putea dori mai multă culoare.

3. Violet – Miller Harris Violet Ida Apă de Parfum

O văd pe Violeta Ida ca una dintre cele mai râvnite obiecte. Vreau să spun….doar…privește la această sticlă. Ai văzut vreodată un violet mai superb? Dar ce parfum se ascunde în spatele acestei sticle violet? Este oarecum o surpriză! Violet Ida este un parfum pudrat ce are o nuanță de piele de căprioară și o ambră vanilică, rășinoasă. Există și un ton dulce de violetă. Un parfum colorat, da, dar subtil.

4. Roșu sângeriu – Serge Lutens La Fille de Berlin Apă de Parfum

Nimic nu spune roșu așa cum o face trandafirul și niciun parfum cu trandafir nu spune roșu la fel de frumos ca La Fille de Berlin. Acesta este un exemplu de un parfum care prezintă o culoare vie, iar în timp ce culoarea roșie sângerie a parfumului te va duce cu gândul la diferite ingrediente roșii, parfumul în sine este cel care conduce cu adevărat ideea de culoare.

Inspirat de Marlene Dietrich, La Fille de Berlin este un trandafir auster și androgin, spre deosebire de oricare altul. Așa cum ne-am aștepta, având în vedere muza sa, prezentarea unui trandafir este aici rigidă și copleșitoare. Se deschide cu câteva note fructate, dar trece rapid la un trandafir rece ca gheața, cu spini, susținut de o notă mai soft de patchouli. La Fille de Berlin este picătura de sânge care se scurge de la degetul mare după ce ne-am înțepat într-un spin.

Lasă un comentariu