Glam News Magazine

Cine nu ar vrea să fie într-o zonă tropicală acum? Invitația lui Karl Lagerfeld pe o plajă completată cu valuri false, a oferit audienței Chanel o mini pauză minunată. Chiar dacă punerea în scenă a fost una iluzorie, spectacolul de modă a fost unul real și relativ – o excursie frumoasă, care ne aduce înapoi la inima Parisului chic.

Fără pantofi, modelele lui Chanel ne-au amintit de întrebarea centrală a modei care a dispărut în aceste momente confuze: Cine ți-ar plăcea să fii? Iar femeile răspund în cor: o franțuzoaică lipsită de griji, te rog.

Show-ul Lagerfeld ne-a reconectat cu toate soluțiile pe care Coco Chanel le-a inventat pentru a spori încrederea socială a femeilor. Spectacolul ne-a arătat brandul Chanel prin lentila entuziastă a unei fete care iubește jachetele, costumele, puloverele de cașmir și gențile cu lanț matlasate. Vă gândiți de ce a introdus până și Chanel hainele sport și tendința nou venită pentru jachete și pantaloni scurți de ciclism care au umplut podiumurile în acest sezon? Ha! Karl Lagerfeld a lansat de fapt această modă, ducând brandul Chanel la surf în 1991, cu colecția sa de costume din tweed. Da, a făcut valuri la vremea aceea.

Dar nu trebuie să îi mai reamintim acum. Misiunea lui este să-l țină pe Chanel într-un prezent permanent relevant. Întrebat dacă acum a reluat referințele din ’91, Lagerfeld a răspuns cu un zâmbet ironic: “Când ați spus că a fost, anii ’90? Nu am fost născut atunci!” Acum a creat genți duble, matlasate și rochii mini cu tăietură în A, pline de curele cu lanțuri Chanel. Fabulos!!! Este totul un marketing al culturii pop? Clar NU!!! Pentru că apoi au urmat o serie de rochii de mătase, construite cu micro pliseuri și inserții de dantelă Chantilly.

În modă, la fel ca și ca și în alte domenii creative, nu există nici o rețetă a succesului. Dar nu are nimeni nevoie de un sondaj de opinie pentru a afla că majoritatea femeilor văd de cele mai multe ori moda ca pe un aliat conspirativ, de unde pot să-și câștige încrederea, găsind bucurie și un motiv pentru a zâmbi. În privința asta, nimeni nu poate întrece CHANEL-ul lui Karl!

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu