Glam News Magazine

Iubitorii de parfumuri sunt foarte norocoși, deoarece industria de parfumuri ne servește un bufet all inclusive cu orice fel de parfum imaginabil. Există aperitive proaspete, feluri principale bogate care evocă bucătăriile exotice, și nu mai vorbim de deserturi – oh deserturile! Parfumurile gurmande sunt pline de ciocolată, vanilie, aromă de trandafir și bomboane fondante. Mai mult decât atât, acest bufet este nesfârșit, iar brandurile se înmulțesc pe zi ce trece. Există o nevoie de “mai mult”, iar această nevoie nu se aplică doar volumului parfumului, dar se extinde și la intensitatea parfumurilor pe care le purtăm și deja știm cu toții că atunci când o marcă lansează un parfum popular, va exista mereu o variantă “intensă” sau  “extremă”. Adesea, acești termeni pot fi puțin inutili, dar uneori oferă ceva cu adevărat minunat, oferindu-i mai multă aromă extraordinară lichidului care a făcut ca originalul să fie atât de bun. Un exemplu perfect al unui “extrem” bine făcut este Straight to Heaven Extreme by Kilian, care preia romul și lemnul originalului și le intensifică, rezultând un parfum extrem de excesiv.

Note:

Vârf: Fructe uscate și Rom
Inima: patchouli, nucșoară și iasomie
Baza: Vanilie, lemn de cedru, mosc alb, chihlimbar și lemn de trandafir

Cum miroase?

Straight to Heaven a fost un amestec unic de rom, vanilie și patchouli care s-au adunat într-o ceață hedonistă de deliciozitate. Extreme ia această semnătură și transformă totul până la “OMG MIROSE ABSOLUT DELICIOS”. Romul se simte mai alcoolizat, vanilia mai cremoasă și patchouli mai efervescent. Nota lemnoasă, care a fost mai subtilă în original, este mult mai pronunțată, cu o notă de cedru puternică și un mix minunat de condimente. Balanța s-a înclinat de la strălucirea transparentă a originalului la ceva mai greu, dus la extrem. Există, de asemenea, o puternică notă florală de iasomie, care adaugă bogăție compoziției.

Parfumul lasă impresia unui butoi vechi ce a fost folosit pentru a transporta multe bunătăți în timpul vieții. Lemnul este impregnat cu secole de rom, vanilie, condimente și patchouli, îmbătându-l cu un miros bogat și unic. În ansamblu, cred că Straight to Heaven Extreme acoperă o mare parte din același teren ca și originalul, dar are o prezență mai impunătoare.

Review

CALITATE9.3
PERSISTENȚĂ9
SIAJ8.8
MIROS9.5

Nota

9.2

Lasă un comentariu