Glam News Magazine

După debutul bine apreciat cu colecția de primăvară-vară 2019 pentru casa de modă britanică, Riccardo Tisci continuă cu o linie de îmbrăcăminte pentru a întâmpina toamna, în concordanță cu gusturile clienților Burberry și bineînțeles principiilor casei de modă. “Am vrut ca această colecție să fie o continuare a povestirii pe care am început să o spun în septembrie. Mă concentrez asupra stabilirii codurilor noastre prin printurile, culorile casei și articolele de îmbrăcăminte iconice, în timp ce cimentăm noile teme pe care le-am stabilit în sezonul trecut, incluzând monograma lui Thomas Burberry, îmbrăcămintea de seară și croirea”, a declarat designerul.

Tisci folosește în continuare nuanțe diferite de bej, crem și bineînțeles camel, o culoare ce se apropie de nuanța cafea cu lapte și care a câștigat mult teren în ultima perioadă în fața celorlalte enunțate anterior. Paltoane, trenci-uri, jachete, sacouri, pantaloni eleganți tăiați în linii clasice sau extra-largi, bluze fine și accesorii precum gențile TB în culorile colecției vor fi disponibile anul viitor. “Îmi plac colecțiile de merchandising”, a declarat Tisci în septembrie. “Îmi place să creez vise, dar sunt foarte real”.

Este o colecție de contraste și contradicții, adresată atât sexului feminin, cât și celui masculin, de toate vârstele. Riccardo continuă să se refere la trecutul lui Burberry și explorează stilurile iconice ale articolelor de îmbrăcăminte, anunțând, în același timp, viitorul mărcii.

“Riccardo este unul dintre cei mai talentați designeri ai timpului nostru, designul său fiind o eleganță contemporană, iar abilitatea lui de a îmbina streetwear cu moda high este foarte relevantă pentru consumatorul de lux de azi. Viziunea creatoare a lui Riccardo va întări ambițiile pe care le avem pentru Burberry și va poziționa ferm brandul în categoria de lux “, a declarat Marco Gobetti, director executiv al Burberry, despre decizia de a-l coopta în echipă pe fostul director creativ de la Givenchy. 

Lasă un comentariu