Glam News Magazine

Inițial lansată în 1935, Lancome este cunoscută în întreaga lume pentru produsele sale unice și inovatoare, așa că am crezut că nu există nici o modalitate mai bună de a sărbători cei 83 de ani, decât cu o listă a celor mai iconice produse. De la Hypnose Mascara la parfumul La Vie Est Belle, aici sunt produsele care fac Lancome una dintre cele mai râvnite mărci de beauty din lume …

1. Lancome La Vie Est Belle Apă de Parfum

Când spun Lancome, prima dată îmi vine în minte La Vie Est Belle. Acest parfum floral, fructat, gurmand, a fost lansat pentru prima dată în 2012 și este unul dintre cele mai populare parfumuri de pe piață, chiar și după 6 ani. Și chiar dacă nu-i recunoașteți numele sau sticla, trebuie să fi văzut reclama sa iconică, în care Julia Roberts are rolul principal. Inspirat bucuria și de puterea femeilor, compoziția Lancome La Vie Est Belle este centrată în jurul unei inimi catifelate de iris, cunoscută ca floarea fericirii. Dulce, dar deloc grețos, elegant, dar niciodată greu, Lancome La Vie Est Belle Apă de Parfum este luxos și delicios.

2. Lancome Hypnose Custom-Wear Volume Mascara

Când toată lumea este în căutarea unui produs de machiaj la zece ani de la lansare, trebuie să fie bun. De aceea recomand să încercați Lancome Hypnose Custom-Wear Volume Mascara. Lansat în 2004, Hypnose este încă cea mai bună alegere de mascara pentru atât de multe femei, şi pe bună dreptate. Oferă tot ce ai putea dori pentru genele tale: volum (de până la 8 ori!), lungime și hidratare fără a se strânge și fără a murdări. Și în stilul autentic Lancome, nimeni nu este lăsat pe afară; Hipnose Custom-Wear Volume Mascara este potrivită pentru ochii sensibili și pentru purtătorii lentilelor de contact, vine în nunțe de negru și maro, și este disponibil într-o formulă rezistentă la apă.

3. Fondul de ten Lancome Teint Idole Ultra Wear

Fondul de ten nu poate fi mai bun de atât. Fondul de ten Lancome Teint Idole Ultra Wear este cea mai bine vândută bază Lancome pentru un motiv, nu numai că are o putere uimitoare care durează până la 24 de ore, dar oferă o acoperire completă, care este confortabilă și disponibilă și într-o gamă largă de nuanțe! Formula de absorbție a uleiului este infuzată cu Eternalsoft Polymer, care conferă formulei proprietățile sale de lungă durată, în timp ce pigmenții NAI funcționează pentru a menține nivelul pH-ului pielii pentru a reduce oxidarea. Rezultatul? O piele care arată perfect și nu strălucește de dimineața până seara.

4. Rujul Lancome L’Absolu Rouge Hydrating & Shaping

Mai întâi și mai întâi, să vorbim despre ambalaj. Îmbrăcat în negru și în auriu, fiecare are o un buton care, atunci când este apăsat, dezvăluie ruj luxos din interior – este ca și magia machiajului! Desigur, formula este cea mai importantă și nici asta nu dezamăgește; culoarea buzelor este îmbogățită cu Pro-Xylane ™, care hidratează intens. Și dacă nu era suficient, rujul vine într-un curcubeu de nuanțe.

Lasă un comentariu