Glam News Magazine

Victoria’s Secret este unul dintre cele mai luxoase mărci de lenjerie, iar succesul său s-a datorat în parte și capacității de a contracta și lansa unele dintre cele mai frumoase modele din lume. Iar unele dintre ele au primit statut de „Îngeri”, ceea ce le-a ridicat faima și îngroșat conturile. Aripile primite reprezintă cea mai râvnită recunoaștere a frumuseții lor.

Naomi Campbell

Victoria’s Secret

Unul dintre supermodelele lumii, Naomi a apărut pentru prima dată pe podiumul Victoria’s Secret în 1996. De atunci, ea a devenit imaginea de frunte a modei britanice și a rămas una dintre cele mai iconice dive ale industriei. A fost, de asemenea, primul model negru care a apărut în Vogue US.

Heidi Klum

Victoria’s Secret

În 1999, Heidi a devenit primul model german care a devenit înger. A purtat sutienul Fantasy anual de cel puțin trei ori – inclusiv sutienul Millenium în 1999. Activitatea de prezentare modă i-a deschis orizonturile pentru proiecte impresionante precum concursul de design vestimentar Project Runway din 2004 și America’s Got Talent din martie 2013.

Alessandra Ambrosio

De când a devenit model, Alessandra s-a asigurat un loc de frunte în domeniu. A prezentat pentru Victoria’s Secret, de asemenea, pentru Armani Exchange, Christian Dior și Ralph Lauren, printre altele. De asemenea, a lansat propria linie de îmbrăcăminte de baie.

Tyra Banks

S-a alăturat Îngerilor Victoria’s Secret în 1997 – moment în care cariera ei era deja bine stabilită. În acel an, a devenit prima afro-americană care a fost aleasă pentru coperta catalogului brandului de lenjerie. Succesul ei a provocat o rivalitate de 14 ani cu a sa colegă Naomi Campbell, din cauza rarității modelelor de culoare la acea vreme. Tyra nu a lăsat niciodată modelingul să fie trăsătura ei definitorie în lumina reflectoarelor și s-a încumetat să producă, să joace, să cânte și să prezinte. A ajutat de asemenea la lansarea carierei a zeci de alte modele, datorită emisiunii TV, Next Top Model din America.

Adriana Lima

Victoria’s Secret

Modelul și actrița braziliană a început să lucreze pentru Victoria’s Secret din 1999, când avea 18 ani. Câștigând competiția Supermodel din Brazilia la vârsta de 15 ani, ulterior s-a mutat la New York după ce a semnat cu agenția de modele Elite. Din 2013, Adriana a fost una dintre cele mai bine plătite actrițe din industrie ocupând locul doi din 2014 până în 2016, câștigând cel puțin 8 milioane de dolari pe an. În 2017, a fost numită cel mai „valoros” Înger care încă lucrează pentru companie.

Gisele Bundchen

Victoria’s Secret

Vedeta braziliană este unul dintre cele mai de succes și foarte plătite modele din lume. A fost ca model VS în perioada 2000-2007 și a fost lansată în centrul atenției datorită proiectatului Alexander McQueen. De-a lungul celor peste 20 de ani de carieră, Gisele a apărut pe mai mult de 2000 de coperte de reviste și în aproape 900 de prezentări de modă pentru aproape fiecare marcă importantă disponibilă în prezent.

Jasmine Tookes

Victoria’s Secret

Jasmine a apărut pentru prima dată în emisiunea Victoria’s Secret în 2012. De atunci a pozat pentru reviste, inclusiv cinci versiuni diferite ale Vogue din întreaga lume, Harper’s Bazaar și Maxim.De asemenea, a prezentat pentru mărci printre care Burberry, Oscar de la Renta, Dolce și Gabbana și Stella McCartney. În 2016, i s-a acordat onoarea de a purta sutienul Bright Night Fantasy la prezentarea de modă VS, în valoare de 3 milioane de dolari datorită celor e 9.000 de diamante și smaralde setate în aur de 18 kilograme cu care este confecționat.

Gigi Hadid

Victoria’s Secret

Gigi și-a făcut prima apariție în prezentarea de modă Victoria’s Secret în 2015 și a devenit un înger oficial anul următor. De atunci și-a lansat propria gamă de blugi și a lucrat pentru o serie de case de modă, inclusiv Fendi, Marc Jacobs și Balmain. Pe lângă faptul că a devenit un model foarte căutat, Gigi a apărut și într-o serie de videoclipuri muzicale datorită relației cu vedeta și artistul solo One Direction, Zayn Malik. Sora ei, Bella Hadid, a lansat, de asemenea, de atunci o carieră de fotomodel și a debutat pentru Victoria’s Secret în show-ul din 2016.

Miranda Kerr

Victoria’s Secret

Cariera sa a fost lansată, probabil, datorită contractului cu Victoria’s Secret în 2007, când a devenit primul model australian care a devenit Înger. Ea a fost numită în mod repetat drept unul dintre cele mai plătite modele din industrie.

Chanel Iman

Chanel s-a alăturat Îngerilor Victoria’s Secret în 2010, după ce a lucrat la primul ei show pentru brand în 2009. A intrat în lumea modelingului la 12 ani, când a câștigat Suprmodel în 2006. A lucrat pentru mai multe campanii ale companiei și branduri precum Balenciaga, Michael Kors, Christian Dior și John Galliano.

Foto: GettyImages

Lasă un comentariu