Glam News Magazine

În limba franceză, Sauvage înseamnă “sălbatic” și cu parfumul bărbătesc cu același nume, DIOR a dorit să creeze un parfum masculin, proaspăt, inspirat de spațiile largi,deschise, reprezentând natura cea neatinsă și sălbatică. DIOR prezintă Sauvage ca “un cer albastru întins deasupra unui peisaj stâncos, alb-fierbinte sub soarele deșertului”. Este un parfum construit pe ideea de contrast – cu prospețime vastă (cerul albastru) juxtapusă de ceva mai aspru și mai masiv (peisajul stâncos). Împreună, aceste fațete contrastante creează o semnătură armonioasă care este complet modernă și fără îndoială sălbatică.

Colecția Sauvage cuprinde trei ediții: originalul Eau de Toilette, cu semnătura clară, proaspătă; Eau de Parfum, care adaugă o combinație caldă, cu razele soarelui și spray foarte răcoros, care oferă un aspect mai rece al parfumului printr-o metodă de aplicare neconvențională (cu aer comprimat).

În acest articol voi încerca să vă îndrum, astfel încât să puteți răspunde la această întrebare arzătoare: care este pentru mine? Spoiler alert: este posibil să fie toate!

DIOR Sauvage Eau de Toilette

Fiind primul lansat din colecția Sauvage, Sauvage Eau de Toilette a creat semnătura care a devenit atât de distinctă. Aici contrastul dintre fațetele proaspete și cele forte este cel mai distinct. Partea superioară a parfumului este un alb-spumant de bergamotă și piper, creând o deschidere clară care se simte revigorantă, dar și gri și stâncoasă. Lavanda, o semnătura a parfumeriei masculine, aduce istoria în miros, dar creează și o impresie de arbust uscat, legând citricele din notele de vârf de valul de ambroxan, care oferă o briză argintie și o notă minerală la bază.

Sauvage oferă un sentiment de proaspăt spălat. Se simte fresh, dar și strălucitor, creând ideea unor bucăți uriașe de țesături albe, aproape luminoase sub soare, care se află în contrastul azurului profund al unui cer fără nori. Este parfumul perfect pentru bărbatul care are un spirit casual, dar și o latură rebelă.

DIOR Sauvage Eau de Parfum

Cine miroase Sauvage Eau de Parfum, este instantaneu capabil să recunoască semnătura Sauvage, însă se simte ca și cum balanța este înclinată într-o oarecare măsură. În Eau de Parfum, ardeiul Sichuan, care a jucat un rol important în Eau de Toilette, are un rol și mai proeminent și are un caracter mai puternic, mai efervescent și o textura mult mai granulară. Se simte mai suav, mai gri, mai sofisticat.

O altă diferență esențială este adăugarea de vanilie – o întorsătură surprinzătoare ce oferă parfumului o altă notă care este distinct mai orientală, permițând lui Sauvage să evoce sentimentul de roci încălzite sub soarele de seară.

Dacă Eau de Toilette este pentru bărbatul mai rebel, Eau de Parfum este pentru atunci când vrei să afișezi o parte a ta mai soft cu un parfum care este, în cele din urmă, mai îmbietor și liniștitor.

DIOR Sauvage Very Cool Eau de Toilette Air Spray

Și acum ceva cu totul diferit … Sauvage Very Cool Spray este o minune tehnică. Este un spray cu aer comprimat, ce vine într-o sticluță incasabilă, ce se mândrește și cu faptul că este ecologic. Această interpretare a lui Sauvage celebrează și intensifică elementele acestui parfum prin prospețime și lejeritate. Este extrem de radiant, cu o calitate ceva mai transparentă, dar cu o prezență mult mai impunătoare. Totul se simte mai rece, cu un ton mai intens al bergamotei și o notă de mosc aerat, care se îmbină foarte plăcut cu ardeiul Sichuan pentru a crea un efect răcoros, argintiu.

Această versiune a parfumului Sauvage este foarte exuberantă , astfel încât este perfect pentru fanii parfumului care doresc să se pulverizeze cu generozitate și să se bucure de farmecele sale sălbatice.

Produse auxiliare DIOR Sauvage 

Din fericire DIOR are un numar de produse auxiliare Sauvage oferite pentru a aduce mirosul tău preferat în fiecare aspect al vieții, creând un ritual Sauvage care să completeze și să susțină parfumul. Balsamul și loțiunea după bărbierit oferă o hidratare foarte bună și un miros proaspăt după un bărbierit, în timp ce gelul de duș oferă o experiență de duș sălbatică. Apoi, desigur, există Deodorant Stick și Deodorant Spray – două produse care vă permit să vă păstrați mirosul fresh pe toată perioada zilei.

Produsele auxiliare Sauvage sunt pentru tipul care vrea să aducă mirosul parfumului în tot ceea ce face – este un rebel desăvârșit  și vrea ca mirosul parfumului pe care îl poartă sa aibă impactul maxim.

 

Un comentariu

Lasă un comentariu