Glam News Magazine

În primul rând, nu ai nevoie de sute de pensule pentru a crea un machiaj incredibil! Tot ceea ce ai nevoie sunt pensule accesibile și rezistente, cu perii sintetici care sunt ușor de curățat.

Și am descoperit că toate aceste calități incredibile există la un singur brand: Real Techniques. Pensulele de renume mondial sunt creația unui duo de make-up artiști: Sam și Nic (cunoscute pe Youtube și sub numele de Pixiwoo). Surorile sunt, de asemenea, recunoscute în lumea beauty pentru munca lor de pe podiumuri și reviste de modă.

Dar, cu atât de multe pensule machiaj din care să alegem, un ten fără cusur poate părea la un milion de km distanță. Dar nu este; pentru că în acest articol am ales cinci instrumente de pe NOTINO pe care le consider esențiale atunci când vreau să mă machiez. De la începători la pro, aceste pensule sunt pentru toată lumea. 

Real Techniques Original Collection Base – pensula pentru crema si fond de ten

Un machiaj impecabil începe cu o bază bună. Dar modul în care o aplicați poate face toată diferența. Pensula Real Techniques aplică baza perfect. Dar cu ce este diferită de altă pensulă normală? Are o intensitate de perii foarte mare pentru a ajusta finisajul bazei. Indiferent dacă doriți un machiaj mai light sau unul mai încărcat, pensula Real Techniques este ideală. Nu va fi nevoie să purtați zece perii în geantă.

Real Techniques Original Collection Base – perie pentru pudra sau machiaj

Un machiaj fără cusur stă în detalii. Pentru asta avem nevoie de pensulele micro pentru fard de ochi și pudră – finisajele sunt punctul lor forte. Indiferent dacă doriți să acoperiți sau să evidențiați, aceaste pensule pufoase sunt perfecte. Dimensiunea mică înseamnă că este precisă și nu veți aplica produs în exces. Perii în formă de cupolă sunt concepuți pentru a se încadra în contururile feței, inclusiv pomeții și în jurul nasului și gurii.

Real Techniques Original Collection Base – pensula pentru aplicare fard obraz

Când vine vorba machiaj, nimic nu este mai frumos decât o pată de  culoare! Mie îmi place să am mereu pomeții trandafirii pentru că întotdeauna i-am asociat cu un aspect sănătos. Câteva atingeri de perii peste obraji și sunt gata de plecare. De aceea, consider că o pensulă pentru blush este un instrument ce nu trebuie să lipsească din nicio trusă. Pensulele Real Techniques sunt ca o piatră de temelie pentru aplicarea machiajului. Aceasta este una dintre periile lor cele mai vândute, deoarece aplică și  bronzerul și fardul perfect. Periile curbate acoperă cu ușurință zone mai mari ale feței, cum ar fi fruntea, nasul și bărbia.

Real Techniques Original Collection Base – buretele pentru față și corp

Dacă nu ai mai folosit Real Techniques, trebuie să stii că buretele lor Miracle Complexion este considerat un element cheie în multe ritualuri de înfrumusețare. Deci ce poate fi mai bun decât atât? O versiune de dimensiuni mai mari, desigur! Buretele pentru față și corp este mai mare decât alți bureți de pe piață. După părerea mea, acest burete nu ar trebui să lipsească din nicio trusă de machiaj. Acesta oferă aceleași rezultate ca și versiunile mai mici, dar mai rapid. Dimensiunea mai mare vă permite să acoperiți cu ușurință suprafețele mai mari. Și este un aplicator cu 3 fețe pentru contururile și curbele feței și corp, ceea ce înseamnă un finisaj impecabil de fiecare dată.

Lasă un comentariu