Glam News Magazine

Culoarea albastru turcoaz este o alegere modernă, interesantă și atractivă, ce adaugă un aer proaspăt, unic, luminos designului interior și decorului din zilele noastre. E suficient s-o folosești în câteva piese de mobilier sau decorațiuni pentru acest efect. Un perete vopsit turcoaz, un covor, perdele sau tapițeria mobilierului vor putea aduce dramă și stil în designul interior. Tonurile de culoare albastru turcoaz pot fi fragede, luminoase sau mai închise, fiecare nuanță creând efecte vizuale unice cu impact asupra oamenilor. Iată mai jos cum poți integra această culoare în designul interior astfel încât să profiți de avantajele pe care le aduce:

Living

 

Albastrul turcoaz este o culoare ce dă farmec unui living așa cum nu poate reuși o alta. Se combină foarte bine cu alb, galben, gri și purpuriu pentru cele mai bune rezultate. De asemenea poți combina diferite nuanțe de turcoaz în piesele de mobilier, accesorii sau decorațiuni. După cum se poate observa, efectul este unul garantat.

Dormitor

Când spui turcoaz te gândești automat la mare, fiind culoarea asociată acesteia. Astfel că dacă vrei acea atmosferă liniștitoare pe care o induce o mare calmă, te poți folosi de turcoaz, chiar și numai în lenjeria de pat sau decorațiuni. În plus, adaugă un aer proaspăt în cameră, ca o gură de aer curat.

Bucătărie

Prospețimea acestei culori este cea care o recomandă și când vine vorba de amenajat bucătăria. De la pereți, la mobilier, abajur sau veselă, opțiunile sunt numeroase pentru a utiliza turcoaz fără regrete. O nuanță deschisă de turcoaz va lumina încăperea, una închisă poate fi folosită pentru contrast, iar una intensă pentru un decor cu accent  va scoate pur și simplu  bucătăria din anonimat, redându-i faima ca suflet al casei.

Baie

Pentru că tot menționam de prospețime, unde în altă parte este mai mare nevoie de asta decât în baie. Pe lângă o curățenie exemplară și odorizante de cameră eficiente, culoarea în care este amenajată camera joacă un rol important în acest sens, așadar turcoazul se va simți la el acasă.

Hol

Am vorbit de camere, dar și zona dintre ele este importantă în designul interior al unei case. Culoarea turcoaz poate pune în valoare spațiul holului, fie că ne referim la pereți, piese de mobilier, o ușă, decorațiuni sau un simplu covor. Este o pată de culoare binevenită, cu putere de a schimba atmosfera.

Lasă un comentariu