Glam News Magazine

Ce poate fi mai bine decât să găsești mobila de dormitor dorită? Vă spunem noi: Să găsești mobila de dormitor dorită la preț redus, bineînțeles. Dacă nu ați reușit să vă înnoiți casa de Paște, mobilalaguna.ro vă sare în ajutor cu oferte exclusiv online foarte atractive, astfel încât să puteți schimba avantajos mobila, chiar și după Sărbători. Iar un exemplu foarte bun în acest sens este familia de mobilă pentru dormitor Fox, pe care o puteți achiziționa cu prețuri începând de la 1.174 de lei.

Produsă în România, cu garanție 2 ani și multiple opțiuni la nivel de design, confort și depozitare, aceasta are un stil modern, combinând frumusețea cu utilitatea. Mobila este realizată din PAL Kronospan melaminat cu finisaj Stejar Auriu si Alb Mat, o textură similară lemnului, care creează un contrast rafinat și un ambient plăcut. Cantul aplicat este unul de 0,6 ce le permite muchiilor să fie plăcute la atingere fiind finisate și atent retușate.

Patul – regele dormitorului

Patul este unul dintre atuurile familiei de dormitor Fox. Aceasta pentru că puteți alege între 3 dimensiuni – 140×200, 160×200, 180×200, între varianta simplă sau cea cu 2 sau 4 sertare pentru depozitare. Patul matrimonial este rezistent, cu susținere în mai multe puncte, greutatea maximă de susținere recomandată fiind de 300 kg. De asemenea există și în varianta cu tapițerie din piele pentru confort sporit. Iar dacă aveți nevoie de saltea, problema este rezolvată, existând opțiunea de comandă cu tot cu saltea. Aceasta are grosimea 21-22 cm și este pe sistem de arcuri de tip Bonel. Cât privește lăzile de depozitare, reperul de jos este din pal de 16mm ce oferă o rezistență sporită. Nu necesită fixarea pe cadrul patului, pentru că sunt pe roți și culisează sub pat, iar frontul sertarului se oprește în laterala patului mascând spațiul de sub pat. Dimensiunea sertarului este 28.7 cm x 103 cm x 69.4 cm.

Dulap /dressing modular

Dulapul/dressingul modular este o caracteristică valoroasă a seturilor de dormitor Laguna.  În ceea ce privește familia de dormitor Fox, puteti alege dintre 5 tipuri de corpuri pentru dulap în funcție de lungimea și aspectul dorit și puteți suplimenta cu câte corpuri aveți nevoie până la lungimea de 5m+ sau să le poziționați separat, în funcție de necesități. De asemenea puteți alege stilul dorit, cât și compartimentarea, pentru o utilitate cât mai practică. Corpurile au picioare de 2 cm înălțime ce previn lovirea ușilor în covor sau a altor obiecte. Combinația între alb, stejarul auriu și mânerele negre ușor lucioase crează un echilibru plăcut în orice dormitor.

Comodă TV clasică sau modernă

În setul de dormitor Fox puteți opta între două tipuri de comode TV, în funcție de stilul si designul dorit. Dacă doriți un model clasic, puteți alege comoda cu uși, ce poate fi folosită fie pentru televizor, fie ca măsuță de toaletă, atât de necesară pentru o domnișoară/doamnă cochetă.
Este încăpătoare, are un loc de depozitare cu uși și încă unul deschis în partea de sus. Dacă doriți însă ceva mai modern, există variantă comodei suspedate, care va da dormitorului un aer ușor sofisticat. Este de asemenea încăpătoare și practică, având un loc de depozitare cu ușă și încă patru deschise în laterale.

Polițe suspendate

dormitor fox

Parte tot din setul de mobilă pentru dormitor Fox sunt și cele 2 polițe suspendate, ce vă vor ajuta să decorați frumos și util pretele gol de deasupra patului sau alți pereți din cameră. Puteți suplimenta cu câte bucăți aveți nevoie și expune astfel decorațiuni, fotografii, cărți sau alte obiecte.

Setul și orice alt corp suplimentar se pot comanda online, livrarea fiind gratuită în toată țara. Pentru comenzi totale mai mari de 500 lei, puteți opta pentru montaj la prețuri începând cu 200 de lei/montajul. La mai multe produse cu montaj, veți primi cost redus la finalizare comezii.

Lasă un comentariu