Glam News Magazine

Întreaga familie regală primește un update în sezonul trei al serialului The Crown, iar Netflix a lansat prima imagine cu actrița Helena Bonham Carter ca versiunea 2.0 a Prințesei Margaret, preluând rolul de la Vanessa Kirby. Ieri am reușit să vedem în cele din urmă imaginea noii regine: The Crown a trecut de la Claire Foy la Olivia Colman, care o va interpreta pe Elizabeth în sezonul trei (și sezonul patru), ce se întinde pe anii 1964-1976.

Olivia Colman în rolul Reginei Elisabeta II

Bonham Carter o va întruchipa pe Prințesa Margaret în timp ce se afundă și mai mult în căsnicia ei complicată cu fotograful playboy Antony Armstrong-Jones. Avem de asemenea și un nou Armstrong-Jones, interpretat de actorul din House of Cards’s Ben Daniels. Se pare că singurul rol principal pe care așteptăm să-l vedem este Tobias Menzies, în calitate de prinț Philip.

Tobias Menzies în rolul lui Antony Armstrong-Jones

Sezonul 3 este de așteptat să aibă premiera în 2019. Sezonul al doilea a primit 13 nominalizări la premiile Emmy, dintre care una pentru cea mai bună dramă. Foy a fost nominalizată pentru interpretarea ei ca tânără Elizabeth. Vanessa Kirby și Matt Smith au primit nominalizări pentru prestațiile lor ca și Margaret, respectiv Philip. Nu a fost încă anunțat cine va juca rolul tânărului prinț Charles, moștenitorul tronului. Actorul Josh O’Connor (“God’s Own Country”) a fost vehiculat ca fiind un candidat puternic.

Sursa foto: twitter @TheCrownNetflix

Lasă un comentariu