Glam News Magazine

Imaginează-ți senzația unei băi spumoase pe piele. Sentimentul este relaxant. Acum, ce vezi când deschizi ochii? Dacă decorul din baia ta nu reflectă acea imagine sau nu evocă același sentiment de răsfăț, poate că este timpul să renovezi. Ți-am pregătit o galerie extinsă de băi de lux de unde să te inspiri pentru a crea un spațiu cu adevărat somptuos. Pentru că baia este locul de evadare din viețile frenetice pe care le ducem și merită toată atenția.

Gresie, marmură sau chiar parchet, căzi de baie drepte, asimetrice sau din categoria free standing, oglinzi cu design futurist, corpuri de iluminat clasice sau moderne, toate compun imaginea unei băi luxoase. Inovația este numitor comun.

Și că tot am amintit de căzile freestanding, o astfel de cadă ar putea fi alegerea potrivită pentru baie dacă dorești o piesă de artă funcțională în cameră. Rolul ei estetic este incontestabil. Fie că face parte dintr-o colecție care include chiuvetă, toaletă și bideu, fie că este piesă individuală, poate fi așezată direct pe jos sau pe un piedestal de gresie sau piatră și chiar pe un pat de pietre albe de râu, dacă dorești ca să sporești senzația de evadare  din baia ta.

În același sens, un loc deosebit în amenajarea unei băi îl joacă și folosirea plantelor, care aduc natura înăuntru și amplifică atmosfera luxos-relaxantă din această încăpere.

Alb și negru, gri și auriu, piatră și lemn, clasic și modern descriu baia simplă și luxoasă. Un amestec geometric de forme, linii și curbe conferă acestei camere de lux personalitatea sa. Sentimentul de spațiu în acest design impecabil este de asemenea o caracteristică.

În afară de dormitor, baia este refugiul tău privat – un spațiu unde îți dedici timpul pentru a te bucura de liniște. Este un loc în care caracteristicile și finisajele de lux sunt apreciate pentru confortul dorit. Stresul nu are ce căuta aici, aștfel că lasă-te inspirat/-ă și nu ezita în a renova pentru răsfățul tău.

Foto: Pinterest

2 comentarii

Lasă un comentariu