Glam News Magazine

Piele, șofran, ambră, cannabis, impregnate cu caramel și cafea, apoi totul infuzat cu tutun și o atingere de tămâie pe o bază de oud, acoperit de vanilie . Cam aceasta este o parte a parfumului My Geisha Cannabis. Cealaltă parte ar putea fi bomba aromatică ce este țesută prin fiecare fibră a acestui ulei de parfum.

Cannabis se deschide pe pielea mea cu o explozie de piele, usor dulce din cauza caramelului. Aceasta este urmată de o serie de mirodenii (șofran, piper), de mai multe nuanțe de ambră și cafea destul de ascuțite, urmate de doua arome extrem de puternice: cannabis și oud.  Lăsând la o parte cantitățile mari din aceste două note ascuțite, restul buchetului de deschidere al parfumului este minunat. Spre surprinderea mea, nota de piele nu este una extrem de intensă, reușind să se așeze destul de repede și într-un mod extrem de plăcut, lăsând și celelalte ingrediente să strălucească. În ansamblu, pielea se simte puțin brută și bățoasă, dar în modul cel mai plăcut.

Condimentele sunt interesante. Am testat parfumul de trei ori și de fiecare dată acordurile “condimentate” parcă erau altele. Cu toate acestea, buchetul se simțea destul de multi-fațetat, chiar dacă mirodeniile erau destul de discrete încât nu erau întotdeauna ușor de “tras în afară”. Din ce am reușit să îmi dau seama, părea să fie o atingere ușoară a șofranului și a cuișoarelor, urmată de o tonalitate mult mai semnificativă de ceai verde și piper. Acestă notă de ceai verde a fost o contrabalansare frumoasă pentru piele. Cred că am detectat și ghimbirul – dulce, prăfuit, proaspăt și înțepător – dar a fost foarte silențios.

Cannabis a inceput sa manifeste o dulceață discretă și o atingere din ce in ce mai mare de oud, piele și cannabis în mai putin de 15 minute de la pulverizarea parfumului. Să fiu sincer, uneori mi-a fost extrem de greu să detectez nuanțele subtile ale parfumului, deoarece s-au simțit ascunse în spatele mirosului de oud, piele și cannabis care acționau ca un zid sau baricadă chiar în vârful notelor parfumului.

My Geisha Cannabis continuă să se schimbe odată cu trecerea timpului. În primul rând, sosirea unei note de tutun. Este uscat, dulce, puțin smokey și din când în când, are o nuanță de scrum pe pielea mea. După 20 de minute, există și primul miros de tămâie. Schimbarea cea mai semnificativă apare dupa aproximativ 40 de minute de la pulverizare, când pielea își pierde din intensitate și se scufundă complet în bază și rămâne o combinație extrem de plăcută de oud, tămâie și vanilie.

Este un parfum foarte concentrat, cum de altfel era de așteptat de la un ulei de parfum pur. Este, cu toate acestea, mult mai aerat și mai ușor de purtat în ciuda ingredientelor destul de grele. Are un miros extrem de liniar, dar nu este nimic în neregulă cu liniaritatea dacă vă plac notele în cauză. Elementele individuale fluctuează în ceea ce privește proeminența sau ordinea lor, însă parfumul în sine nu are o schimbare extremă pentru câteva ore bune. Cea mai mare schimbare apare la începutul celei de-a 4-a ore, când pe scena strălucesc doar notele vedetă ale parfumului. Există, fără îndoială, cannabis și oud. Există și tămâie. Dupa 10 ore oud-ul a început să devină din ce în ce mai amorf, pielea a dispărut complet, iar mirodeniile s-au topit în tămâie, care la rândul ei a devenit mai caldă, dulce și vanilică. În ansamblu, Cannabis a durat aproximativ 11 ore pe piele.

Parfumul My Geisha Cannabis este un ulei de parfum unisex fabricat în Dubai și aparține cântăreței Denisa Tănase de la Bambi. Trebuie să recunosc faptul că am fost puțin sceptic la început, însă am rămas surprins de calitatea și persistența lui. Parfumul se comercializează doar sub formă de ulei de parfum la prețul de 240 lei sticluța de 12 ml. Trebuie specificat faptul că un parfum de 100 ml conține în proporție de 15 – 30 % uleiuri esențiale, deci cantitatea de 12 ml este echivalentul a 80 – 100 ml parfum.Review

Calitate8.5
Persistență10
Siaj8
Miros9

Nota

8.9

2 comentarii

Lasă un comentariu