Glam News Magazine

Modelele de unghii ombre nu sunt destinate unui anotimp anume, însă strălucirea lor în degrade îmi inspiră o răceală potrivită iernii. Poate este numai o impresie personală, dar cu siguranță multe modelele selectate în galeria de mai jos vă vor duce cu gândul la iarnă.

Mai întâi să vorbim despre istoria efectului ombre. El a apărut ca tratament folosit la imprimarea țesăturilor la începutul secolului al XIX-lea pentru a produce materiale textile cu modele în degrade. A fost folosit pe tot parcursul secolului, în broderia mașinii, efectul ombre fiind obținut prin vopsirea firelor în culori gradate în prealabil. De la țesături, efectul ombre a ajuns apoi la vopsirea părului, iar de aici nu a fost decât un pas până la manichiură. Adoptarea acestui trend de către celebrități precum Victoria Beckham și Katy Perry a ajutat la popularizarea lui, iar a alege unghii ombre este o modalitate simplă de a avea o manichiură uluitoare fără un design elaborat. De nuanțe monocromatice până la explozii de culoare, cu sau fără glitter, există cel puțin un model de unghii ombre pentru fiecare.

Unghii ombre, pas cu pas

Nu aveți nevoie să apelați la serviciile unui salon pentru o astfel de manichiură. Vă trebuie lac de unghii, o foaie mică de hârtie, un burete de unghii și puțină îndemânare. Iată pașii de urmat:

  1. Pregătiți unghiile cu un base coat. Baza ajută ca manichiura să reziste mai mult.
  2. După ce base coat-ul s-a uscat aplicați nuanța deschisă de ojă.
  3. Pentru a evita să vă colorați pe degetesă trebuiască să vă curățati fără milă mai târziu, aplicați vaselină pe cuticule și în jurul unghiilor.
  4. Apoi, pentru a crea degradeul pentruunghii ombre, aplică lacurile de unghii în linii drepte, orizontale una lângă alta, suprapunându-se ușor unele pe altele pe o bucată de hârtie mică. Începeți cu o nuanță mai deschisă și continuați cu nuanțe mai întunecate, sau invers, în funcție de aspectul pe care îl doriți. Două sau trei culori sunt numărul perfect pentru a crea unghii ombre.
  5. Este momentul să luațiburetele pentru unghii și să-l apăsați ușor pe hârtia pictată cu lacurile de unghii. Apoi, ca o ștampila aplicați pe unghii.
  6. Pentru a vă asigura căați acoperit toată suprafața unghiei, rotiți ușor burețelul de la stânga la dreapta pe unghie în mod repetat, până când aungeți la rezultatul dorit.
  7. Pentru a sigila culorile aplicați la final un top coat.

Pentru inspirație, vizualizati galeria foto de mai jos.

Sursa foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu