Glam News Magazine

Toamna este un anotimp ofertant în ceea ce privește organizare unei nunți. Asta pentru că pune la dispoziție o gamă variată de culori și nuanțe pe care să le combini pentru ținute, aranjamente și bineînţeles buchetul de mireasă. Farmecul îmbelşugat al acestui anotimp este un izvor de inspiraţie indiferent de tema evenimentului.

În ceea ce privește buchetul, toamna vine cu o mulțime de propuneri încântătoare. Dacă îți plănuiești nunta și nu ești hotărâtă ce să alegi, ar trebui să te lași inspirată de florile, texturile și culorile sezonului. Este o perioadă absolut uimitoare a anului, așa că poți impresiona cu alegerea făcută. Am pregătit 40 de idei de buchete de mireasă de toamnă din care să te inspiri.

Ca flori, se folosesc cu precădere crizanteme, dalii, anemone, cale și firește nelipsiții trandafiri. Buchetele de mireasă sunt adesea împodobite în acest sezon cu frunze de toamnă și decorațiuni precum ramuri, frunze de stejar și ghinde. O idee nemaipomenită este de asemenea folosirea florilor sălbatice şi a spicelor de grâu, iar unele aranjamente propun chiar penele pentru buchetele mireselor de toamnă. Opţiunile sunt variate astfel încât îţi poti personaliza în detaliu buchetul şi astfel încât să te simți într-adevăr unică, iar apariţia ta din această zi importantă să fie memorabilă.

În prim plan stau totuși culorile, care sunt uimitoare. Cele mai populare combinații sunt nuanțele de roșu, portocaliu și galben amestecate cu nuanțe de maro, auriu, verde și chihlimbar. Poți opta la fel de bine pentru grena sau purpuriu. Practic ai la dispoziție o paletă bogată de culori care să rezoneze cu stilul pe care îl doreşti: natural, elegant, şic, romantic, rustic ş.a.

Indiferent de alegere, rezultatul va fi sigur pentru că florile de sezon în buchetul de mireasă conectează nunta la natură și ce poate fi mai șarmant decât natura toamna?

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu