Glam News Magazine

Săptămâna trecută, Nicolas Ghesquière a anunțat pe Instagram faptul că și-a reînnoit contractul la Louis Vuitton, folosind  hashtag-ul #notgoinganywhere. Știrea a făcut înconjurul lumii, a ocupat primele pagini ale ziarelor, însa subiectul principal  rămâne totuși instabilitatea industriei modei în 2018. Totul se schimbă, designerii vin și pleacă tot mai repede, magazinele nu mai sunt așa cum le cunoaștem iar publicul cauta să acumuleze experiențe de lux, nu bunuri de lux. În fața tuturor acestor lucruri, hotărârea lui lui Ghesquière de a rămâne la Louis Vuitton totuși este optimistă.

Obișnuit să-și arate colecțiile Louis Vuitton în împrejurimile maiestuoase ale muzeului din Louvre, Nicolas Ghesquière a optat pentru o prezentare de modă la fel de excepțională, dar cu mult mai confidențială. Oaspeții, printre care Emma Stone, Jennifer Connelly, Léa Seydoux, Justin Theroux și Ruth Negga, au călătorit în satul Saint-Paul-de-Vence din faleza sudică franceză pentru spectacolul de la Fondation Maeght, o fundație de artă privată, cu lucrări ale lui Alberto Giacometti și lui Marc Chagall.

Cei care au sosit de la spectacolul modă Dior din Paris păreau că au adus vremea ne-sezonieră cu ei. Ceața a înconjurat copacii, oferind locului o senzație melancolică îmbunătățită de coloana sonoră live care a salutat oaspeții la cocktailul de dinainte de spectacol.

Confecționarea eclectică, culoarea zestului și broderia neașteptată, tratarea fiecărui articol de îmbrăcăminte aproape ca pe o comoară sau un accesoriu, care este, bineînțeles, patrimoniul casei, au fost frumos îmbinate într-o colecție excepțională. Ghesquière a colaborat cu prietena sa, stilista și fosta directoare de creație Vogue, Grace Coddington pentru colecția de genți inspirate din schițele cu pisici ale acesteia.

Sursa foto: pinterest

 

 

 

Un comentariu

Lasă un comentariu