Glam News Magazine

Deja putem vorbi despre un sentiment al tradiției a lui Olivier Rousteing’s Balmain. Ultima prezentare a fost parcă o imagine în oglindă a ultimelor spectacole oferite de el: un podium construit într-o sală de bal aurie (Opera Garnier), o coloană sonoră cu muzica pop a anilor 2000 și o procesiune de unghiuri asimetrice și ținute extravagante. De data aceasta, modelele au defilat în duouri, triouri și cvartete – în stil Armani – cimentând sentimentul de familiaritate pe care Rousteing l-a stabilit la Balmain.

Kris Jenner a fost una dintre persoanele publice care au ocupat primul rând, alăturându-se unei liste care a inclus-o și pe Eva Longoria. Jenner a fost aici în locul fiicei sale miliardare, Kylie, care tocmai a lansat o colaborare cu Balmain pentru linia de machiaj pentru adolescenți. Zvonurile spun că ea a ales și unele modele de machiaj pentru spectacol. Majoritatea modelelor au purtat ochelari de soare sci-fi, dar câteva modele au purtat fard argintiu pe o pleoapă.

O alianță cu clanul Jenner reprezintă o afacere foarte mare pentru Balmain. Văzând toți acei pantaloni cu un singur picior ce defilau pe podium, ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva Rousteing a colaborat de asemenea și cu cealaltă fiică a lui Kris Jenner, Kim, care tocmai a lansat lenjerie modelatoare cu un singur picior ca parte a liniei SKIMS. Se pare că spectacolul Balmain este doar un portal către Calabasas.

Pe lângă asocierile cu clanul Jenner, Rousteing s-a întors în timp în anii 2000, când ascultam cu toții Britney Spears, Lindsay Lohan, N * Sync, Christina Aguilera etc. El este convins că nostalgia generației ’90 pentru cultura muzicală de la începutul secolului este cumva mai puțin exploatată decât moda anilor șaptezeci și optzeci.

Dacă aceste haine au fost inspirate din anii 2000, Rousteing nu s-a îndepărtat foarte mult de piesele tradiționale. Dar la Balmain, se pare că acesta este obiectivul lui Rousteing: să creeze o entitate de modă care să fie în tendințe și, poate, atemporală în cadrul propriilor sale spectacole. În orice caz, se pare că “momagerul” Kris Jenner s-a îndrăgostit de rochia pentru cocktail cu paiete lungi din plastic, iar dacă o ai de partea ta pe regina reality show-urilor TV… ai spatele asigurat!

Sursa foto: Getty Images

Lasă un comentariu