Glam News Magazine

Nimeni nu poate nega faptul că vizitarea unui magazin fizic de mobilă este destul de satisfăcătoare – poți testa o mulțime de canapele, să încerci toate paturile și o grămadă de scaune diferite pentru a găsi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. În ceea ce privește selecția de produse, cu siguranță internetul este lider detașat. Online, ai aproape fiecare magazin și stil pe care ți-l poți imagina la doar câteva clickuri distanță. Cu siguranță online nu poți testa o canapea, dar poți citi recenzii și poți căuta extrem de ușor articolele pe care le dorești în funcție de buget.

mobila amara

Stiu cât este de important pentru fiecare dintre noi atunci când vine vorba despre crearea unei case perfecte. La fel și pentru Sam și Andrew Hood, care din pasiune pentru mobilă au reușit să creeze un loc în care se întâlnesc peste 250 de branduri de top cu produse moderne de cea mai bună calitate. Amara ajută clienții să-și creeze casa de vis încă din 2005 de când aveau un simplu butic undeva la periferia Londrei.

Mobilă amara 2

De la pasiune, la dezvoltarea unei afaceri online extrem de profitabile nu a fost decât un pas. Astăzi AMARA livrează produse în cea mai mare parte a lumii, iar gama lor de produse este în continuă creștere, de la branduri renumite la nivel mondial, până la tinerii designeri. Fie că este vorba de renovări în curs de desfășurare sau de o mică reîmprospătare sezonieră, la AMARA veți găsi absolut tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă crea casa de vis. Problemele de mediu și de durabilitate sunt foarte importante pentru cei de la AMARA, așa că se lucrează în permanență la acest lucru prin importatea unor piese de mobilier durabile, acest lucru fiind premiat la nivel internațional.

CONCURS

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 15-24 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Astăzi, sponsorii noștri de la AMARA oferă în dar un difuzor de arome de la CULTI. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii care este mirosul ce îți aduce aminte de copilărie. Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 19.12.2019 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

144 de comentarii

  1. Sarbatorile vin, asa ca gandul ma duce la cozonacii bunicii. Mirosul se poate reproduce, gustul nu.

  2. Mie cel mai mult mirosul de cartofi prajiti imi aminteste de copilarie. Si nu cred ca sunt singurul.

Comentariile sunt dezactivate