Glam News Magazine

Dacă ești în căutarea unei noi creme de soare, este foarte probabil să cauți una cu un factor de protecție ridicat de 30 sau 50. Cu toate acestea, o simplă cremă cu SPF nu este de ajuns. Încearcă să achiziționezi una cu antioxidanți, mai ales dacă locuiești în oraș. Similar cu antioxidanții din alimentele sănătoase, crema SPF cu antioxidant protejează celulele pielii împotriva radicalilor liberi, precum poluarea și razele UV.

Ce sunt antioxidanții și de ce am nevoie de ei în SPF-ul meu dacă locuiesc în oraș?
Antioxidanții (vitamine și minerale) neutralizează radicalii liberi legați de stresul oxidativ  (îmbătrânirea pielii). Radicalii liberi sunt responsabili pentru pierderea elasticității, fermității și a colagenului. Exemple de radicali liberi nocivi sunt poluanții din mașini sau industrie, fumul de țigară și, desigur, lumina solară (razele UV) și ghici ce? Orașele sunt pline de ele!

În acest articol, am selectat trei SPF-uri antioxidante care asigură o protecție puternică, ce se potrivește bine vieții din oraș.

1. REN Clean Screen SPF 30

REN Clean Screen

REN Clean Screen folosește extract natural de fructul pasiunii pentru a lupta împotriva poluanților nocivi din oraș și problemelor legate de îmbătrânirea prematură. Formula minerală este perfectă pentru pielea grasă și mixtă, datorită amidonului de orez care absoarbe excesul de sebum. Această cremă este rezultatul a șase ani de cercetare și nu este surprinzător faptul că este un SPF excepțional.

2. Clarins UV Plus SPF 50

Clarins UV Plus

Clarins UV Plus  SPF 50 este conceput special pentru viața urbană și este plin de antioxidanți din plante care protejează pielea de radicalii liberi care duc la stres oxidativ (vezi mai sus), precum și de raze UV cu spectru larg. Crema se absoarbe instantaneu, creând un finisaj catifelat, aproape transparent, care oferă pielii strălucire. Cea mai bună parte? Nu interferează cu fondul de ten, asta înseamnă că o poți folosi oricând!

Probabil știi că expunerea la soare îți va oferi un bronz, dar ceea ce s-ar putea să nu îți dai seama este că razele UV pot duce la apariția petelelor întunecate și la un ton neuniform al pielii. Formula anti-pigmentare UV Plus combate acest lucru și multe altele. Este cu adevărat universală, previne petele întunecate, astfel încât tenul tău rămâne radiant, uniform și tânăr.

3. La Roche-Posay Anthelios Anti-Imperfections SPF 50+

La Roche-Posay Anthelios Anti-Imperfections

Întâlnește-te cu tovarășul tău urban, Anthelios Anti-Imperfection SPF50 +. Tehnologia inovatoare XL-Protect ™ este alimentată de o combinație de antioxidanți puternici. Filtrele UV te protejează împotriva poluării, precum și a razelor dăunătoare care cauzează pierderea colagenului și pigmentarea indusă de UV.

Tehnologia de matifiere Airlicium ™ și micro-particule resping transpirația prevenind acumularea bacteriilor. Absoarbe chiar și excesul de sebum, astfel încât te poți bucura de soare în siguranță, știind că tenul tău este curat și lipsit de luciu. Textura? Uitați de senzația lipicioasă pe care o au majoritatea SPF-urilor, formula ușoară este super confortabilă și este exact ceea ce ai nevoie în zilele călduroase.

Lasă un comentariu