Glam News Magazine

Din punct de vedere istoric, Valentine’s Day a fost o zi pentru sărbătorirea relațiilor romantice. Dar astăzi, este mult mai mult decât atât; este vorba despre sărbătorirea tuturor tipurilor de iubire, de la relații romantice la prietenii până la dragostea pe care o avem pentru noi înșine. Și, în calitate de mare fan al parfumurilor, poate este chiar o zi pentru a sărbători dragostea mea pentru parfum – deși, poate că asta este puțin prea mult… (poate).

Dar fie că trebuie sau nu să încerc să-mi stăpânesc dragostea pentru parfum, un lucru este cert: parfumul este o modalitate excelentă de a te bucura de sezonul iubirii. Parfumul perfect de Valentine’s Day îți poate face ziua atât de specială ție sau partenerului. Și cum NOTINO ne oferă o gamă variată de cadouri valentines day pentru ea sau pentru el, am ales șase dintre cele mai bune parfumuri pentru a te răsfăța în această perioadă specială. Indiferent dacă alegi să cumperi cadouri valentines day pentru o persoană dragă sau pentru tine, sigur vei găsi un parfum potrivit în aceast articol…

1. Yves Saint Laurent Black Opium

Indiferent dacă îl iubești sau îl urăști, nu poți nega faptul că este unul dintre cele mai mari parfumuri ale zilelor noaste. Black Opium este un gurmand puțin neobișnuit. În loc de supradozele tipice de vanilie și ciocolată, Black Opium se mândrește cu note delicioase de lemn dulce și cafea.

Oricare ar fi părerea ta despre Black Opium (eu voi spune că este de departe parfumul meu preferat YSL) este greu să nu fii de acord cu faptul că această generație a găsit o dependență în acest parfum similară cu generația anterioară de Opium.

2. Dolce & Gabbana The Only One

The Only One nu prezintă doar o floare! În schimb, el sărbătorește numeroasele fațete întrețesute ale unei colecții de note florale, creând buchete frumoase care cântă pozitiv cu încântare florală. Multe dintre florarele clasice sunt create în acest stil, luând o selecție de flori pentru a crea ceva grandios.

Dolce & Gabbana The Only One, ia un buchet de violetă, trandafir și iris și îl înmoaie în aur lichid, creând un coș abundent de flori care miros a apus de soare – adică dacă un apus de soare ar avea miros .

3. Armani My Way

Armani My Way este un parfum floral contemporan cu o fuziune de flori albe în inimă. Parfumul conține unele dintre cele mai bune ingrediente naturale: vanilia este obținută din Madagascar printr-un program exclusiv, care aduce beneficii comunităților locale, în timp ce tuberoza este recoltată în India. La crearea notelor, măiestria întâlnește inovația, deoarece tuberoza din inimă este extrasă folosind distilarea moleculară, permițând parfumierilor să selecteze fațetele cremoase, catifelate și personalizate pentru My Way.

Nota de floare de portocal este extrasă în Egipt folosind un proces inovator, a cărui metodă de extracție la rece infuzează florile de portocal în esența de portocal. Această abordare artizanală a lui Armani creează note naturale pure, rafinate și luxuriante. Te vei îndrăgosti instant!

4. Creed Aventus

Aventus este un masculin tradițional și poate cel mai potrivit cadou valentines day barbati. Este aromatic și fresh, cu citrice în vârf, flori în inimă și o bază lemnoasă. Există totuși și câteva răsuciri neobișnuite. Să luăm ca exemplu notele de vârf – cidrul de mere, coacăzele negre și bergamota sunt acoperite de o notă suculentă de ananas, care aduce o nuanță acvatică jocului de arome.

În inimă, boabele de ienupăr piperat se ciocnesc de iasomie, iar la bază, patchiuli și mușchiul de stejar aduc o tentă de chypre în ceea ce altfel ar fi un masculin acvatic tipic. Poate că o parte din popularitate provine din faptul că Aventus este fresh și ușor, dar nu este plictisitor sau prea familiar din cauza acestor mici subversiuni.

5. Versace Man Eau Fraîche

Parfumurile Versace sunt luxoase și din această cauză, reprezintă cadouri foarte speciale. Indiferent dacă îți plac parfumurile sau nu, aromele Versace sunt clasice. Versace Man Eau Fraîche cu un amestec interesant de note calde cu cele lemnoase și fresh precum lămâie, cedru, salvie, cihlimbar, mosc și bergamotă care pur și simplu funcționează împreună. Este unic, dar neofensiv, iar dacă dorești să încerci ceva nou, fără a ieși prea mult din zona de confort, vei aprecia cu siguranță acest parfum.

6. Jean Paul Gaultier Le Male

Le Male împlinește 26 de ani în acest an și este unul dintre cele mai clasice și mai populare parfumuri din lume. De asemenea, este un parfum “mare” – totul în Le Male este excesiv, de la sticla de marinar până la mirosul inconfundabil. Le Male este un parfum pentru bărbatul ceva mai modern – un amestec soft, pudrat și răcoritor de mentă, lavandă și vanilie, care se simte în mod excesiv masculin și neașteptat de feminin.

Le Male a fost și este unul dintre cele mai bune parfumuri făcute în ultimii ani. Îl port de 15 ani, iar dacă acest lucru nu spune multe despre el, nu știu ce altceva o poate face.

Lasă un comentariu