Glam News Magazine

Tenul matur necesită mai multă îngrijire, de aceea fondul de ten trebuie să hidrateze, nu numai să acopere și să facă pielea să arate strălucitoare, fără a încărca sau a crăpa în dreptul ridurilor. Dacă are în plus beneficii ca produs de îngrijire a pielii, atunci chiar este de luat acasă. Iată cele 5 propuneri de fond de ten pe care vi le-am pregătit și cu care mergeți la sigur.

Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint

Aceasta este o formulă fără ulei, care conține acid hialuronic pentru a umple instantaneu pielea și extract de semințe de moringa pentru a revitaliza și a proteja împotriva radicalilor liberi. Acoperirea este ușoară, excelentă pentru utilizare zilnică. Gama conține 11 nuanțe, iar în plus, vine cu protecția solară SPF 23, care este întotdeauna un avantaj.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Formula acestui fond de ten se simte ușoară și mătăsoasă, dar nu lasați asta să vă păcălească. Aplicați doar câteva puncte pentru o acoperire ca de cremă BB, aplicați mai multe pentru acoperirea semnelor timpului de pe pielea dumneavoastră. Iar cea mai bună parte este că finisajul rămâne hidratant, exact ceea ce are nevoie tenul matur.

L’Oreal Paris True Match Super-Blendable

Cu peste 45 de nuanțe în colecția sa, acest fond de ten oferă o acoperire medie, dar care se pliază pe majoritatea tonurilor pielii. Tehnologia Precise Match ajuta la calibrarea culorii și acoperă imperfecțiunile pielii prin formula cu perle optice micro-fine. De reținut că are în compoziție vitamina E și viitamina C pentru hidratarea și hrănirea pielii.

La Mer Soft Fluid Long Wear Foundation

Această formulă hidratează și hrănește mai bine decât unele creme de față și face pielea să pară ridicol de perfectă pentru ore întregi. Nu degeaba intră în categoria fondurilor de ten de lux. Își merită banii!

Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup Broad Spectrum SPF 25

Acest fond de ten cu infuzie de ser se simte catifelat și lasă pielea să pară imposibil de radiantă și strălucitoare. Are ca bonus și factor de protecție solară SPF 25.

Lasă un comentariu