Glam News Magazine

Nici nu ne vine să credem că deja a trecut sezonul de cumpărături pentru Sărbători, iar noul an deja ne bate la ușă. Anul 2019 ne-a adus foarte multe noutăți pe partea de beauty, iar ultima lună din an nu ne dezamăgește nici ea. Așadar dacă doriți să începeți anul cu un look mai “obraznic”, un ten mai curat și un parfum destul de suprinzător, această selecție de produse este perfectă pentru voi.

Ruj GUERLAIN Rouge G

Oana: În calitate de colecționară a rujurilor, edițiile Rouge G de Guerlain au fost întotdeauna printre preferatele mele. Singura mea problemă a fost alegerea culorii perfecte a carcasei; apoi mi-am dat seama că 90% din garderoba mea este neagră; deci există o singură opțiune pentru mine…tot negru. Dacă vă simțiți mai festive, puteți alege una dintre nunațele aurii sau chiar bordo. Detaliile lucrate în imitație de piele arată elegant în fiecare culoare, însă Bright In Black a fost cea care mi-a furat inima în această lună…

Ulei esențial Tisserand

Ulei esențial Tisserand

Daniel: Având în vedere stresul de zi cu zi, cred că este foarte important să îți faci timp pentru tine. Așa că unul dintre produsele mele favorite ale acestei luni este uleiul esențial de la Tisserand. Dacă sunteți ca și mine și vă place să vă relaxați lângă un difuzor de arome, atunci cu siguranță vă va plăcea acest ulei! Moodfix Mist miroase divin, iar Ball Roll-ul vă ajută să vă limpeziți mintea și să intrați într-o stare de relaxare absolută. Așadar, opriți-vă din lucru, aprindeți o lumânare, porniți difuzorul de arome și cufundați-vă într-o liniște totală!

Paleta GUERLAIN Goldenland

paletă GUERLAIN Goldenland

 

Oana: Crezi în dragoste la prima vedere? Ei bine, când am văzut noua paletă GUERLAIN Goldenland m-am îndrăgostit instant! Cum eu sunt o mare iubitoare de palete, această ediție limitată cu 10 nuanțe mi-a atras atenția din start. Nu numai că ambalajul este extrem de luxos, dar nuanțele sunt vii și îndrăznețe.  Nu există o nuanță pe care nu aș purta-o  – cât de des se întâmplă asta? Pentru mine, Goldenland are totul; nuanțe discrete pentru zilele în care doresc un machiaj natural, nuanțe pentru o ieșire cu fetele și un auriu superb pentru momentaul în care vreau să ies în evidență!

Elizabeth Arden ser cu vitamina C 

Elizabeth-Arden-ser-cu-vitamina-C

Daniel: Dacă observați că pielea dumneavoastră începe să devină un pic uscată în această perioadă a anului, atunci serul cu vitamina C de la Elizabeth Arden este exact ceea ce căutați. Aceste mici tuburi cu vitamina C sunt foarte ușor de aplicat și conțin cantitatea perfectă de ser în fiecare capsulă. Mie îmi place să îl aplic înainte de o baie lungă pentru a permite serului să se absoarbă și să-mi revitalizeze pielea. Chiar după prima utilizare, tenul va părea mult mai sănătos și luminos.

Rujul Yves Saint Laurent Pur Couture – High On Stars Edition – Le Rouge

Oana: Toți cei care mă cunosc știu că nu îmi place să experimentez atunci când vine vorba de ruj! Dar a fost ceva la această ediție Rouge Pur Couture High On Stars care m-a atras. Pentru început, carcasa este superbă, acoperită cu mici steluțe sclipitoare, care sunt este epitomul luxului. Le Rouge este un ruj roșu, mediu-închis, cu un finisaj natural. După ce am l-am încercat am știut că trebuie să îl am în colecția mea de rujuri. Îmi place felul în care îmi face dinții să pară mai albi și, pentru că port mult negru în timpul iernii, adaugă o pată de culoare look-ului meu.

Apă de parfum Comme des Garcons Copper

Apă de parfum Comme des Garcons Copper

Daniel: Când vine vorba de alegerea unui parfum, nu am niciodată o preferință față de o anumită familie olfactivă. Îmi place ca parfumul să mă surprindă – motiv pentru care sunt atras de aromele din Comme des Garcons. În afară de sticla superbă învelită în cupru, parfumul se deschide cu o explozie de coacăze negre, juxtapuse cu piper roz picant, care te îmbie instant. În plus fațete strălucitoare, metalice – așa cum sugerează și numele Copper – au totuși o căldură subiacentă, care curge prin notele de  ghimbir, chihlimbar și smirnă, pentru a dezvălui un parfum multidimensional care este cu adevărat extraordinar.

Lasă un comentariu