Glam News Magazine

În căutarea unui ten sănătos, strălucitor și tânăr, ne îndreptăm mereu către ingrediente miraculoase care să ne ofere aceste rezultate dorite. Trei dintre cele mai impresionante ingrediente ce și-au dovedit eficacitatea în rutina de îngrijire a pielii sunt peptidele, niacinamida și squalanele care au câștigat rapid popularitate, datorită capacității lor extraordinare de a aduce îmbunătățiri semnificative și vizibile asupra tenului. O combinație perfectă între acestea poate fi găsită pe NOTINO în gama de produse de la The Ordinary, o marcă renumită pentru filosofia sa de a aduce ingrediente de înaltă calitate la prețuri accesibile. În acest articol vom explora beneficiile și puterea fiecărui ingredient, precum și modul în care produsele The Ordinary pot transforma și îmbunătăți aspectul pielii.

Niacinamida și The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Niacinamida, o formă a vitaminei B3, a devenit un ingredient cu adevărat adorat în industria îngrijirii pielii. Această vitamină are multiple beneficii pentru ten, făcându-l potrivit pentru toate tipurile de piele. Niacinamida are proprietăți antiinflamatorii, ajutând la reducerea roșeții și a iritațiilor, precum și proprietăți antioxidante, care contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, responsabili de deteriorarea celulară și îmbătrânirea prematură a pielii.

Unul dintre cele mai populare produse The Ordinary ce conține niacinamida este Niacinamide 10% + Zinc 1%. Concentrația puternică de niacinamidă din acest ser ajută la reglarea producției de sebum și la reducerea dimensiunii porilor, ceea ce face acest produs o alegere excelentă pentru persoanele cu ten gras sau predispus la acnee. De asemenea, adăugarea zincului în formulă completează acțiunea niacinamidei, având proprietăți antimicrobiene ce ajută la menținerea pielii sănătoase și curate.

Squaline și The Ordinary Retinol 0,2% in Squalane

Squalanele sunt uleiuri naturale ce se regăsesc în mod obișnuit în pielea noastră și au proprietăți hidratante și emoliente excelente. Cu toate acestea, producția naturală de squalane scade odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, aportul suplimentar de squalane prin produsele de îngrijire a pielii ajută la menținerea nivelului optim de hidratare, prevenind deshidratarea și uscarea pielii.

Unul dintre cele mai eficiente produse ale The Ordinary ce conține squalane este Retinol 0,2 % in Squalane. Retinolul, o formă activă a vitaminei A, este recunoscut pentru proprietățile sale exfoliante și regeneratoare, fiind eficient în reducerea ridurilor, uniformizarea tonusului pielii și stimularea producției de colagen. Formula sa inovatoare, combinată cu squalanele hidratante, face ca acest produs să fie mai puțin iritant pentru piele, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea tipurilor de ten.

Peptide și The Ordinary Multi-peptide + HA Serum

Peptidele sunt elementele de bază ale proteinelor, inclusiv al colagenului și elastinei din piele. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția naturală de colagen și elastină scade, ceea ce duce la apariția ridurilor și a pierderii fermității pielii. Aici intervin peptidele, care pot stimula producția de colagen și elastină, ajutând la regenerarea pielii și la combaterea semnelor de îmbătrânire.

Unul dintre cele mai apreciate produse ale The Ordinary este Multi-peptide + HA Serum. Acest ser puternic conține o combinație sinergică de peptide, inclusiv “Matrixyl 3000” și “Matrixyl Synthe’6”, care acționează în tandem pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii și a reduce vizibil liniile fine și ridurile. Pe lângă peptide, serul este îmbogățit cu acid hialuronic (HA), cunoscut pentru capacitatea sa de a atrage și reține apa în piele, asigurând astfel o hidratare optimă și un aspect radiant.

Cele trei produse de la The Ordinary reprezintă o combinație ideală pentru îngrijirea pielii, oferind soluții eficiente pentru multiple probleme cutanate. Serul Multi-peptide + HA abordează semnele de îmbătrânire, în timp ce Niacinamida 10% + Zinc 1% se concentrează pe reglarea sebumului și uniformizarea tenului. Retinolul 1% in Squalane completează această rutină cu beneficiile sale de regenerare celulară și de reducere a semnelor de îmbătrânire.

Cu toate acestea, fiecare tip de piele este unic și poate reacționa diferit la diferite produse. Înainte de a include aceste produse în rutina ta de îngrijire a pielii, este întotdeauna recomandat să consulți un specialist sau un dermatolog pentru a primi sfaturi personalizate și pentru a evita reacțiile adverse.

Lasă un comentariu