Glam News Magazine

Domenico Dolce și Stefano Gabbana și-au găsit adevărata chemare în modă: să facă oamenii să se simtă bine în pielea lor. Zâmbetele erau purtate pe podium – destul de neobișnuit – la prezentarea prin care au sărbătorit indentitatea fiecăruia. “Fiecare dintre noi este regele sau regina propriei vieți!” Dolce a declarat: fiecare dintre noi este unicul proprietar al unui grup unic de gene – și de ce nu sărbătorim asta? Tema spectacolului din acest an a fost ADN – amprentele digitale ale designerilor au fost proiectate pe ecrane în spatele publicului. Prezentarea a avut peste 150 de ținute (poate că aceste prezentări se transformă într-un concurs inter-marcă italiană, după ce Burberry al lui Riccardo Tisci a avut 134 și Emporio Armani mai mult de 170 de ținute).

Cu toate acestea, dimensiunea spectacolului este mai puțin importantă decât impactul său emoțional. În acest caz, a fost un lucru individual, o distracție uriașă pentru toți, ca atunci când sunteți încântați să revedeți o persoană dragă sau ați văzut pe cineva pentru prima oară, iar fiecare dintre ei poartă una dintre piesele casei. Monica Bellucci a apărut într-o rochie alb-negru polka dot. Carla Bruni într-un costum auriu și argintiu în stil baroc, din trei piese. Isabella Rossellini în dantelă neagră împreună cu fiica ei Elettra. Să nu uităm de Helena Christensen, Eva Herzigova, Marpessa sau Ashley Graham în print de leopard.  A fost cea mai grandioasă distributie a supermodelelor și actritelor, care au cucerit cu adevarat clientul pe care Dolce & Gabbana si-a dorit să îl atragă: femei cu toate tipurile de corpuri, rase, definitii de gen și orientari sexuale.

În cele din urmă? Au fost câteva haine extraordinare, în special jachetele foarte elaborate, brodate, personalizate, pe care Dolce & Gabbana le fac atât de bine. Ei au arătat, de asemenea, capacitatea lor la fel de impresionantă de a modela noțiunile tradiționale ale feminității. A fost o colecție în care nu a existat nimic retușat, o colecție menită să arate că deși oamenii sunt extrem de diferiți sunt la fel de frumoși. Mai ales îmbrăcați în Dolce & Gabbana. A fost o colecție reală.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu