Glam News Magazine

Sunt multe lucruri pe care le apreciez la Kilian, dar, mai presus de toate, îmi place foarte mult simțul umorului. Într-o lume în care parfumul este luat atât de serios, Kilian Hennessy vine împreună cu zâmbetul lui obraznic pentru a salva ziua. Amestecurile opulente ale lui Kilian sunt adăpostite în ambalaje dramatice și de multe ori primesc nume ciudate precum Voulez-vous coucher avec Moi. De asemenea sunt cunoscute și pentru mirosurile “interzise” ca marijuana. Lumea lui Kilian este distractivă, în care decadența și dezmățul sunt îmbrățișate din toată inima.

Ei bine, sloganul parfumului este “puțină petrecere nu a omorât niciodată pe nimeni”, iar cutia, ei bine, cutia este ceva fabulos! Pe capacul cutiei de un negru lucios, este așezat un craniu care are un zâmbet oarecum sarcastic. Să nu mai vorbim de faptul că domnul Hennessy a ieșit din rolul directorului standard al casei și a îmbrăcat o cămașă destul de impresionantă folosindu-se de un craniu negru ca și cum ar fi un glob de cristal.

Dar cum rămâne cu parfumul? Ei bine, Black Phantom are câteva inspirații destul de interesante. După cum spune Kilian, “dacă e obscen, murdar, kinky, obraznic sau pur și simplu greșit, vreau asta” și exact asta ne dorim și noi!

Note: Shin Shin'(cafea și rom), acorduri de cianură, Java Vetiver, trestie de zahăr și lemn de santal

Cum miroase?

Odată ce am trecut de șocul inițial al craniului Voldemort-esque ce se ridică în mod amenințător din cutia Black Phantom (este literalmente cutia mea preferată de parfum de până acum), există o mulțime de arome fascinante ce se regăsesc în aroma parfumului. Deschiderea este una absolut delicioasă. Boabele prăjite de cafea se învârtesc în tonurile de caramel și vanilie ale romului, în timp ce o notă de migdale adaugă un contrast ciudat. Ceea ce este cu adevărat fascinant este că aceste elemente sunt destul de abstracte și sunt amestecate împreună pentru a crea un nou tip de gourmand – unul dulce, sărat, amar și lemnos în același timp. Black Phantom este un gurmand unic care literalmente nu miroase ca niciun parfum de pe piață și în timp ce poate fi un cocktail mortal odată consumat, este greu de negat că odată purtat, mirosul creează dependență.

Pentru mine, Black Phantom este un parfum realizat din două părți. Ai o petrecere în față, cu toate lucrurile delicioase comestibile / băuturi, în timp ce toată afacerea are loc în spate. În spatele zahărului și a excesului este întunericul, moartea și mările adânci pline de nave ale piraților. Deci, atunci când cineva regretă toată distracția îmbibată în rom, Black Phantom oferă o bază lemnoasă densă. Black Phantom este într-adevăr unic și în timp ce are o serie de elemente familiare – note de alcool, vibrația gurmandelor etc. – modul în care le aduce pe toate împreună este frapant și neobișnuit. Parfumul poate părea o nuvelă, cu craniul său negru lăcuit care vorbește despre navele de pirați și cianură, dar este și distractiv, spunându-ne să nu mai luăm lucrurile prea în serios!

Review

CALITATE9.5
PERSISTENȚĂ9
SIAJ9
MIROS9.5

Nota

9.3

Lasă un comentariu