Glam News Magazine

YSL The Slim inițial a fost lansat încă din 2018 și de atunci a fost cel mai bine vândut ruj al brandului. Iubitorii de rujuri mate de pretutindeni au ales YSL pentru textura sa catifelată, forma ultra-precisă și culoarea foarte bine pigmentată. Cu toate acestea, au fost o mulțime de iubitori de machiaj lăsați pe margine: cei care urăsc rujurile mate!!! Însă acest lucru se schimbă chiar acum.

YSL Rouge Couture Slim Sheer Matte este un ruj mat, special pentru persoanele care urăsc rujurile mate… Este hidratant, dar nu lucește, confortabil, dar de lungă durată și combină câteva stiluri diferite ale buzelor într-unul singur.

Formula

Confort: la asta vă puteți aștepta de la formula rujului The Slim Sheer Matte. Spre deosebire de alte rujuri mate, acesta are o cremozitate care rămâne o lungă perioadă de timp pe buze, însă fără a fi lipicios sau lucios. Sheer Matte este un ruj mat care nu usucă buzele absolut deloc. Este un ruj mat cu un luciu subtil. Și în ciuda texturii cremoase de pe buze, Slim Sheer Matte este ușor, dar are o persistență extrem de bună: rămâne pe buze cam patru ore fără nicio reaplicare.

Nuanțele

YSL Slim Sheer Matte este disponibil în 12 nuanțe la nivel mondial și momentan doar 6 disponibile în România. De la nuanțe roz-închis la roșii vibrante, există căte o culoare pentru toată lumea, indiferent dacă îți plac nuanțele tari sau nu.

Fiecare nuanță este făcută pentru a putea fi stratificată: un strat creează un aspect pur șters, în timp ce câteva straturi amplifică intensitatea culorii.

Care este diferența dintre The Slim și Sheer Matte?

Există câteva diferențe mari între ambele. În primul rând, și cel mai notabil este finisajul. Slim original are un finisaj mat catifelat, în timp ce finisajul lui Slim Sheer Matte oferă mai multă strălucire și hidratare buzelor. A doua diferență este ambalajul: Slim Sheer este argintiu, în timp ce originalul este auriu.

Fanii originalului vor fi încântați să afle că forma pătrată este păstrată și în noua variantă.  Marginile definite oferă o aplicare ușoară, ajutându-te să urmărești perfect linia buzelor.

Lasă un comentariu