Glam News Magazine

Un nou anotimp impune nu numai schimbarea vestimentației, dar și a manichiurii, iar toamna este ofertantă cu ale sale nuanțe și teme care inspiră de fiecare dată. Dacă ți-ai schimbat garderoba, fă la fel cu manichiura de toamnă 2020. Poți începe prin a folosi nuanțe de roșu, portocaliu, albastru, verde și orice altă culoare a pământului, care se pretează pentru acest anotimp. Simple sau cu modele, combinațiile sunt infinite și iată mai jos câteva idei în acest sens.

Roșul este o alegere sigură, mai ales în nuanțele sale mai închise. Dacă iubiți această culoare pe unghii, manichiura de toamnă 2020 nu va fi o grijă. Mai în sezon este însă portocaliul, în oricare dintre nuanțe. Ne duce cu gândul la dovleci și frunze care își poartă ultimele bătălii cu timpul. Cu albastrul și verdele suntem deja obișnuite pentru toamnă, în special în modele pictate de sezon, așa că putem adăuga mov ca să pigmentam anotimpul, ca într-un makeover uluitor. Vă puteți baza de asemenea pe nuanțele de nude și pe negru pentru crearea manichiurii dorite.
Iar dacă doriți să ieșiți din tipare, vă propunem două trenduri pentru 2020 care sigur vor ajuta să faceți asta.

Manichiura în nuanțe pastel

De ce să așteptăm primăvara pentru a colora unghiile în nuanțe pastel? Cred că acesta a fost principiul pentru care a fost lansat acest trend pentru manichiura de toamnă 2020 și puteți să ne bucurăm din plin de el fie că optați pentru o singură nuanță, fie pentru mai multe. Partea grozavă este că nu se simte deloc a toamnă, nu-i așa?

Manichiura albă

Specific sezonului de iarnă, albul pe unghii se grăbește să intre în trend și este o opțiune aparte pentru manichiura de toamnă 2020, la fel ca și celălalt trend menționat. Dacă însă ai reticențe și nu te încânta la fel de mult ideea, poți folosi alb ca bază pentru o manichiură cu modele pictate pe unghii și evident să alegi modele în ton cu sezonul.

Lasă un comentariu