Glam News Magazine

Un vin bun este o investiție pe termen lung, astfel că arta vinificației este o afacere atractivă pentru unele celebrități. Iată topul nostru cu șapte dintre cele mai apreciate branduri de vin deținute de VIP-uri.

1. Armand de Brignac – Jay-Z
299.99$

Puține lucruri sunt mai luxoase decât să-ți torni un pahar din Armand de Brignac Brut Gold al lui Jay-Z. Cu tonuri de piersică, cais, floare de portocal, este perfectă pentru a începe orice sărbătoare. Sticla fastuoasă aurie face din această șampanie un cadou ideal.

branduri de vin

2. Avaline – Cameron Diaz
39.00$

Colaborarea lui Cameron Diaz cu prietena sa antreprenor Katherine Power lasă băutura să vorbească de la sine. Primele două vinuri ale acestora includ un alb spaniol crocant, floral și un rosé franțuzesc fresh. Este unul dintre brandurile de vin cu povste frumoasă în spate.

branduri de vin

3. LVE – John Legend
26.00$

John Legend păstrează întotdeauna o notă de eleganță, iar ideea sa de rosé nu face excepție. Cu note de căpșuni recoltate proaspăt și nectarină albă, vinul său este perfect pentru a finaliza o noapte târzie.

branduri de vin

4. Miraval – Angelina Jolie și Brad Pitt
22.00$

Actorii celebri au optat pentru a nu include omonimele lor extrem de recunoscute ca parte a afacerii lor comune cu vin. Deși incursiunea lui Pitt și Jolie în lumea vinului a început în timp ce perechea era căsătorită, succesul podgoriei a crescut doar în ultimii ani, chiar și după despărțire. Vinul este un rosé aerisit și echilibrat, fresh, dar complex, vândut într-o sticlă elegantă și plină de farmec.

5. Sun Goddess – Mary J. Blige
20.00$

Incursiunea lui Mary J. Blige în lumea vinului este deja un succes. Dintre cele două lansări de debut ale sale din liniea sa, Sun Goddess Wines, Pinot Grigio este cea mai importantă. Provenind din Friuli-Veneția Giulia, Ramato, provincia Italiei, este un amestec complex și fierbinte de piersică, pepene galben și fructe de pădure cu o ușoară aciditate care amintește de un Prosecco ușor.

6. Sofia – Francis Ford Coppola
19.00$

Nimeni nu face vin precum Coppola. În timp ce marca fondată de Francis Ford Coppola a dezvoltat de-a lungul anilor soiuri nesfârșite de vin, sub-marca inspirată de Sofia Coppola și-a atins nivelul de popularitate pentru soiurile mai ușoare, cum ar fi Riesling, roze și edițiile spumante.

branduri de vin

7. Invivo X  – Sarah Jessica Parker
15.50$

Când vine vorba de vin, Sarah Jessica Parker vrea ca lucrurile să fie simple. Colaborarea actriței cu Invivo Wines a dus la un rose clasic, crocant, perfect pentru asocierea cu cina preferată sau cu preparate din paste vegetale. Astfel a reușit să intre în preferințele consumatorilor la categoria branduri de vin.

Lasă un comentariu