Glam News Magazine

Michael Kors se vede ca un stimulator de stare de spirit. Este întuneric și dispreț oriunde te întorci în aceste zile, ceea ce îl face cu atât mai hotărât să creeze bucurie. Kors își găsește bucuria la plajă, așa că aceasta a fost fundalul și inspirația pentru noua lui colecție. El a rezervat Pier 17 din Seaport pentru a stabili starea de spirit. A fost o dimineață cețoasă, dar instalațiile colorate ale artistului Christina Zimpel au redat viziuni ale zilelor cu soare. Ca nativ din Perth, Australia, știe un lucru sau două despre subiect și a pictat de asemenea și niște genți de piele. Vibrația hainelor a fost asemănătoare litoralului, relaxate nu avant-garde.

Designerul și soțul său au vizitat Bora Bora și Tetiaroa la începutul acestui an; Kors a spus că pentru prima oară în cariera lui de 37 de ani, a fost inspirat de scufundările subacvatice. Colecția a fost plină de viață redând zilele strălucitoare de vară, prin tot felul de piese: cămăși de surf și pulovere baje din cașmir, rochii ușoare din bumbac în nuanțe suculente de lime și pepene verde și  brocade metalice purtate cu picioare goale pentru cină.

La o previzualizare, Kors a arătat o pereche de pantaloni de catifea de culoare albastră, inspirată de perechea pe care a purtat-o la primul său loc de muncă la Lothar. Din păcate acei pantaloni nu au fost în cadrul prezentării. Kors este o afacere globală, dar este bătaia inimii sale pe care trebuie să o mențină pompând. În această notă, priviți gențile din panză și eșarfele din caşmir ștanțate cu cu logo-ul MK Beach Club. Înapoi la previzualizarea dinaintea prezentării, el a spus că, dacă va decide vreodată să fugă de modă, va deschide un șir de cluburi pe plajă în locuri cunoscute din lume, de la Malibu la St. Tropez până la Tamarama din Sydney. Este o idee genială!

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu