Glam News Magazine

Există extrem de multe parfumuri, să fim realiști. În fiecare an vedem aproximativ 1.000 de noi lansări, ceea ce face destul de imposibil să le mirosim pe toate – de fapt este aproape imposibil să știm chiar despre toate! Deci ce face un iubitor de parfumuri de nișă? Umblă prin puținele magazinele în care se găsesc parfumurile de nișă? Caută prin magazinele online pentru a realiza o listă scurtă de mirosuri  pe care vrea să le încerce? Sau poate există altă cale? Într-adevăr există – PAFORY Perfume Subscription!

PAFORY este un serviciu de abonament  pentru parfumuri de nișă care vă oferă posibilitatea de a primi o dată pe lună o rezervă de parfum la alegere. Ideea este incredibil de simplă: vă înscrieți pe site, vă alegeți unul sau mai multe dintre cele peste 350 de parfumuri de nișă pe care le adăguați în calendar după bunul plac, faceți un abonament pentru un preț rezonabil de 17,95€ pe lună și apoi primiți o fiolă de 8 ml (sunt 120 de pulverizări, suficiente până la următoarea livrare) în fiecare lună. Nu vă faceți griji, după abonare, puteți oricând schimba ordinea de primire a parfumurilor, inclusiv să le schimbați cu altele noi, iar dacă nu vă mai doriți niciun parfum, puteți oricând să vă dezabonați.

Așadar, dacă sunteți genul de persoană care vrea să testeze mai multe parfumuri și nu vrea să plătească peste 600 lei pentru o sticlă întreagă, acest serviciu este pentru voi. În plus la prima comandă veți primit gratuit și carcasa elegantă neagră pentru parfum, iar în luna a șaptea, total gratuit, veți mai primi încă o carcasă colorată. Partea frumoasă este că transportul este absolut gratuit oriunde în lume.

Nu știți ce parfum vi se potrivește? PAFORY Perfume Subscription are un sistem de filtrare a parfumurilor bazat pe preferințele voastre. Trebuie doar să parcurgeți un mic Quiz! Dar, desigur, puteți explora și singuri printre sortimentele vaste de parfumuri de nișă 100% originale pentru a vă alege preferatele.

Faptul că am descoperit PAFORY este un lucru minunat pentru mine, deoarece în materie de parfumuri, prefer să cumpăr mereu doar de la brandurile pe care le cunosc și știu că le iubesc parfumurile. Deci ceea ce a făcut PAFORY pentru mine a fost să mă provoace să încerc ceva nou:

  • ceva despre care poate nu am auzit niciodată
  • parfumuri la care nu am avut niciodată acces
  • ceva ce s-ar putea să nu fi crezut niciodată că mi se potrivește

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 10-19 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Prietenii noștri de la PAFORY vă oferă în dar un premiu cu 9 fiole cu parfumuri de nișă diferite. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Cât costă livrarea parfumurilor de la PAFORY?

Atențievalabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 14.12.2022 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

Etichete : beauty

206 comentarii

Comentariile sunt dezactivate