Glam News Magazine

Celebritățile ne-au atras mereu atenția cu stilul lor de viață mai mult sau mai puțin ieșit din comun. Afișarea unor inele de logodnă strălucitoare nu a trecut neobservată. Indiferent de tipul de piatră, cu diamante, safire, smaralde sau alte pietre prețioase, de până la 40+ carate, inelele au stârnit admirație sau invidie (după caz), iar câteva vor rămâne în istorie. Am selectat 10 dintre cele mai impresionante apariții ale anului 2018.

Justin Bieber și Hailey Baldwin formează cuplul anului. Inelul de logodnă este pe măsură, piatra având o greutate cuprinsă între șase și zece carate și costând până la 500.000 de dolari, potrivit Cosmopolitan.

Ariana Grande a fost cerută în căsătorie de starul Saturday Night Live, Pete Davidson, cu un inel de diamant în formă de pară. Piatra centrală are dimensiuni de peste 3 carate, iar inelul costa 93.000 de dolari, bijuteriafiind creată de Greg Yuna, la solicitarea lui Davidson.

Starul din Outlander, Caitriona Balfe, și-a arătat inelul său de logodnă superb la Globurile de Aur în 2018. Are un diamant rotund în mijloc, cu două pietre mai mici de safir pe lateral.

Paris Hilton s-a logodit la începutul lunii ianuarie 2018. Logodnicul ei, Chris Zylka, i-a oferit un inel enorm: un diamant în formă de pară de 20 de carate, înconjurat de diamante de două carate, proiectate de bijutierul de la Greene & Co. Inelul este estimat la 2 milioane de dolari.

La câteva luni bune după nunta surpriză a lui Emily Ratajkowski cu Sebastian Bear-McClard, modelul a prezentat inelul său de logodnă pe Instagram. Designul unic pare să fie un diamant pătrat de două carate, alături de un diamant în formă de pară de trei carate. S-a estimat că inelul costă între 50.000 și 90.000 de dolari.

Gwyneth Paltrow și-a anunțat logodna cu iubitul ei, regizorul și producătorul Brad Falchuk, la începutul anului 2018, după o relație de trei ani. Falchuk a cerut-o în căsătoie cu un inel de logodnă masiv de safir, cu o piatră centrală care ar putea fi de la 10 la 13 carate.

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino în octombrie 2018 la evenimentul ELLE Women în Hollywood. Gaga este într-o relație  cu Carino din februarie 2017. Andrew Brown de la WP Diamonds a spus pentru E!News că inelul lui Gaga pare să fie un safir roz de șase sau șapte carate, posibil un safir Padparadscha, înconjurat de diamante  între trei și patru carate. Brown apreciază costul inelului între 300.000 și 400.000 de dolari.

Actrița și cântăreața Lea Michele  și-a dezvăluit angajamentul cu un post pe Instagram în aprilie 2018. Logodnicul lui Michele, Zandy Reich, i-a cerut mâna cu un diamant strălucitor, de patru carate, radiat, așezat pe o bandă de diamante. Reich a proiectat personal inelul cu Leor Yerushalmi și The Jewellers din Las Vegas, potrivit lui the Knot.

În ianuarie 2018, Jack Brooksbank i-a cerut mâna iubitei sale, prințesa Eugenie, în timp ce cuplul călătorea în Nicaragua. Inelul prințesei Eugenie este un safir padaradscha oval, înconjurat de diamante.

Priyanka Chopra, fotomodel, actriță și cântăreață indiană, s-a logodit cu Nick Jonas în iulie 2018, după câteva luni de întâlniri. Jonas a închis un magazin Tiffany & Co. pentru a cumpăra inelul lui Chopra, iar rezultatul este un diamant foarte frumos, fixat în argint. Chopra a păstrat piatra uimitoare sub acoperire timp de câteva săptămâni, dar prietena ei, Raveena Tandon, a desconspirat-o pe Instagram în august, care a arătat accidental inelul de logodnă.

foto: Pinterest

DEFINIŢIA LUXULUI: CELE MAI SCUMPE MODELE DE IPHONE DIN LUME

DEFINIȚIA LUXULUI: 7 DINTRE CELE MAI FASTUOASE SPA-URI DIN LUME

DEFINIȚIA LUXULUI: 5 DINTRE CELE MAI SCUMPE HOTELURI DIN LUME SE AFLĂ ÎN ITALIA

Un comentariu

Lasă un comentariu