Glam News Magazine

Ar trebui să existe un club pentru cei care se consideră „Dependenți de Amouage”. Am putea sta cu toții în cerc, discutând despre adorația noastră pentru casa omană, vorbind despre favoritele noastre și consolându-ne reciproc pentru faptul că nu vom putea să le deținem niciodată pe toate. Cu toate acestea, o chestiune care cu siguranță nu ar fi discutată ar fi ideea de a renunța la acest brand în curând. Pur și simplu este un subiect tabu.

Creat de către parfumerii Pierre Negrin și Alberto Morillas, Amoauge Opus VII  stârnește juxtapunerea armoniei cu intensitatea raționamentului dintre idei și credințe conflictuale. La fel ca haosul duo-ului Interlude, Opus VII pare să adopte o abordare puțin mai abstractă, cu flaconul său negru închis, care servește ca un mic indiciu pentru călătoria sălbatică ce va fi dezlănțuită chiar de la prima pulverizare.

Amouage Opus VII

Note:

Vârf: Galbanum, piper roz, cardamom, nucșoară și schinduf
Mijloc: Oud, Patchouli, Ambroxan, Piele și Ambergris
Baza: Rădăcină Costus, Muscone, lemn de santal, Olibanum și Cipriol

Cum miroase?

Prima impresie a lui Opus VII este de piele verde smarald. Utilizarea galbanului amar, aproape metalic, reprezintă un șoc la început, dar cu fiecare purtare a parfumului, devine evident că este creația unui geniu. Această atracție fatală între galbanum și pielea crăpată și îmbătrânită cred că este cea mai atractivă și interesantă deschidere a unui parfum.

Inima apare într-un nor de fum de lemn, care se învârte intens în jurul acordului inițial, acoperind culorile izbitoare pe care în cele din urmă le înmoaie – ceea ce a fost la început îndrăzneț și izbitor, devine în curând neted, dar menține intensitatea care îl face pe Opus VII atât de îndrăzneț, complex și în cele din urmă plăcut.

În bază există o șoaptă distinctă a chihlimbarului atât de minunat folosit în Opus VI și nu este o surpriză, deoarece Pierre Negrin a lucrat la ambele parfumuri. Cu toate acestea, diferența distinctă dintre cele două o reprezintă capacitatea lui Opus VII de a contrasta textura chihlimbarului cu nuanțe subtile de verdeață și pământ umed.

Opus VII este cu siguranță unul dintre cele mai dure parfumuri Amouage de până acum și poate unul dintre cele mai greu de plăcut. Aceasta nu este în niciun caz o critică și aș spune, de asemenea, că este unul dintre parfumurile cele mai îndrăznețe ale mărcii și am petrecut multe ore mirosindu-l și încercând să-l înțeleg. Opus VII este o adevărată operă de artă, care are capacitatea de a fascina în timp ce stă așezat confortabil pe piele.

Review

CALITATE9.5
PERSISTENȚĂ8.5
SIAJ9
MIROS9.5

Nota

9.1

Lasă un comentariu