Glam News Magazine

Creată ca și un “joc de oglinzi”, colecția Armani Privé a interpretat una dintre cele mai ilustrative tehnici în stilul modei milleniale: celebritatea unei generații clădită pe social media. Jocul cu filtrele care au devenit parte din rutina zilnică a Instagramului l-a inspirat pe Giorgio Armani să înfrumusețeze colecția de haute couture cu țesături transparente. Un pantalon argintiu a fost înfășurat într-un tul de culoare gri, o jachetă de tweed era învelită în material roz și o rochie de culoare roz, decorată cu perle, era ascunsă într-un tul trandafiriu. Armani este înnebunit după filme încă din tinerețe, iar colecția sa Privé a fost proiectată de mult timp cu ochii pe covorul roșu. Ea se întreabă întotdeauna cine ar putea alege rochia cu fermoarul auriu, cine ar aprecia o broderie cu cristale și si star de film preferă o confecție cu straturi de tul în nuanțe de roz, menta și albastru.

Colecția a fost mai mult sau mai puțin împărțită în două secțiuni: ținutele negre au deschis și închis prezentarea, iar între, Armani a introdus o serie de culori pastelate dulci. În ambele secțiuni, șablonul de croitorie a respectat această regulă generală: jachetele structurate, dar imaginativ adaptate, au însoțit pantalonii care se asemănau cu cei de pijama. În cele mai multe cazuri, pantalonii erau înveliți cu o plasă, ceea ce sporea senzația de fluiditate, mai ales când acea plasă era plină de pietricele sclipitoare.

Revenind la covorul roșu, au existat două potențiale ținute din colecția Privé ce ar avea cele mai mari sanșe de a fi purtate în cadrul unei gale. Prima a fost o rochie de mătase roșie brodată cu perle și cristale ce avea o aură regală. A doua a fost o rochie neagră din tul cu capă. Atât rochia cât și capa au fost împodobite cu buline albe.

Sursa foto: Getty Images

Lasă un comentariu