Glam News Magazine

În ultima perioadă, tot mai multe vedete au decis să își împrumute imaginea unor branduri celebre ce se ocupă cu produse cosmetice. Lady Gaga a anunțat că își lansează propria linie de make-up numită Haus Beauty.

În luna februarie, Lady Gaga a făcut demersuri pentru a obține drepturi de autor asupra numelui Haus Beauty, pentru o linie de produse cosmetice. Se pare că artista are în plan o mulțime de produse, iar linia ar urma să includă fonduri de ten, blush, ruj, gloss, eyeliner, fard de pleoape, parfumuri, cleansere faciale, tonere, scruburi, produse hidratante, creme de mâini, măști, iluminator, bronzer, ulei de corp, cremă cu protecție solară, autobronzant, lac de unghii însă și produse de îngrijire pentru bărbati.

Lady Gaga nu este la prima experiență de acest fel. În 2009 și 2010, Gaga a a fost imaginea colecției lansată de MAC numită Viva Glam, în cadrul căreia a participat la crearea mai multor nuanțe de ruj și gloss, ținta fiind strângerea de fonduri pentru bolnavii de SIDA. În 2012, cântăreața a lansat primul parfum cu lichidul de culoare neagră, numit  Lady Gaga Fame, în colaborare cu Coty, iar în 2014 a lansat parfumul unisex 001.

Deocamdată, nu se știe data de lansare  produselor, însă cert este că Lady Gaga își lansează propria linie de make-up și lucrează intens la acest proiect. Artista este recunoscută pentru stilul ei nonconformist, așa că este de așteptat ca și produsele create de ea să aibă un aer aparte.

Foto: hepta

Lasă un comentariu