Glam News Magazine

Vrei un ten sănătos, întinerit și strălucitor în cel mai simplu și rapid mod? Masca LED este soluția. Este non-invazivă, nedureroasă, ajută producția de colagen, netezeste liniile fine și corectează problemele la nivelul tenului. Deși sună amețitor de ireal, este cât se poate de adevărat și parcurgând articolul de azi vă veți convinge că merită s-o încercați

Ce este /terapia cu lumină LED

Terapia cu lumină LED este un tratament incredibil care utilizează o terapie cu lumină de nivel scăzut prin utilizarea de lumini cu LED-uri sau diode cu emisie de lumină, pentru a trata diferite probleme de îngrijire a pielii. Este un tratament sigur, non-invaziv, de care toată lumea poate beneficia.

Beneficiile terapiei cu lumina LED

Lumina LED stimulează productia de colagen și hidratează tenul

Pentru a corecta semnele îmbătrânirii nu ai nevoie de aplicarea de creme o perioadă îndelungată sau tratamente cosmetice la salon. Sunt de ajuns 5 minute de purtat masca LED și apoi poți ieși din casă cu un ten hidratat și strălucitor. Astfel că este un tratament eficient în combaterea ridurilor.

Masca LED tonifică tenul

Prin stimularea producției de colagen, tenul își recapătă tonusul general, afectat de poluare – ca factor extern și o dietă necorespunzătoare – ca factor intern. Tratamentul cu lumină LED redă pielii elasticitatea și fermitatea pierdute.

Masca LED ajută la reducerea afecțiunilor de la nivelul tenului

Lumina LED ajută la reducerea petelor rosii, vindecă acneea, petele rezultate din expunerea excesivă la soare. Și totul fără durere. Știu, sună incredibil , este este adevărat. Tratamentul cu lumină LED reglează secreția de sebum responsabil pentru afecțiunile menționate.

Nu conține produse chimice

Tratamentul cu lumină LED nu conține produse chimice, ca și majoritatea cremelor folosite pentru ten. Principiul este următorul: lumina produsă de masca LED pătrunde in piele pentru a stimula activitatea celulelor. Acest fapt aduce și mai multe beneficii pe termen lung.

Masca LED poate fi folosită pentru toate tipurile de piele

Este poate cea mai bună veste, mai ales dacă ai un ten sensibil. Nu sunt inregistrate efecte adverse, indiferent de tipul de ten sau vârstă. Primele rezultate se vor vedea după prima utilizare, dar durata tratamentului este de 4-6 săptămâni.

Cât costă?

La atâtea beneficii, desigur că vă puneți această întrebare. Prețurile încep la puțin peste 500 de lei, la ofertă și ajung aproape de 3.000 lei – preț întreg, în funcție de câte tipuri de lumină se folosesc și așadar câte probleme pe care tratează, de asemenea firește în funcție de firma producătoare.

Lasă un comentariu