Glam News Magazine

Dacă există ceva ce îmi place mai mult pe această planetă decât parfumul, este parfumul la reducere. Parfumul de brand este un lux și nu este un lucru pe care oricine îl poate achiziționa oricând își dorește, așa că atunci când NOTINO oferă un discount frumos de 20% în perioada 30.9 – 06.10, ei bine, este destul de greu de rezistat. Ce îmi place la NOTINO este faptul că s-au gândit să răsfețe pe toată lumea și oferă acest discount de 20% la o paletă foarte bogată de produse selecționate de la branduri precum Versace, Mugler, Ghivenchy, Guerlain, folosind codul BRAND20RO. Iar surprizele nu se opresc aici!!! Ai livrarea gratuită la toate produsele fără limită!!

Pentru a vă ajuta să vă alegeți un parfum, am alcătuit o mică listă de produse aromate, perfecte pentru această perioadă. Indiferent dacă alegi Alien Fusion de la Mugler sau Gentleman de la Givenchy, acestea sunt parfumuri deosebite care vă vor da o stare de bine și vor atrage atenția cu siguranță. Așa că pregătiți-vă să folosiți codul de reducere, deoarece sunteți pe punctul de a descoperi unele mirosuri fantastice. Spor la cumpărături!

Mugler Alien Fusion – Apă de parfum pentru femei

Parfum Mugler Alien Fusion NOTINO

Alien Fusion Apă de Parfum, în sticla roșie ingenioasă, evocă un soare fierbinte și aprins. Mugler îl numește cea mai flamboyantă versiune al lui Alien, ceea ce spune multe, deoarece originalul Alien Eau de Parfum a fost extrem de prețios și plin de farmec. Cu Alien Fusion, Mugler a injectat semnătura lemnoasă-florală a originalului, cu un mix condimentat care îi oferă lui Alien o vitalitate elementară.

În inimă, Alien Fusion este o supernova florală de tuberoză și floare de portocal – un buchet galactic care arde cu o flacără albă, cremoasă și strălucitoare, creând un val de căldură care seamănă cu o interpretare mai difuză a semnăturii clasice a lui Alien, cu acorduri de iasomie siropoasă. Pe măsură ce se usucă, Alien Fusion îmbină ambra din Alien cu o notă de vanilie, oferind acestei ediții Fusion o personalitate tropicală, exotică.

Gentleman Givenchy – Apă de Cologne pentru bărbați

PArfum Gentleman Givenchy NOTINO

Inspirat de parfumul iconic Gentleman al acestui brand, acest parfum aduce un miros modern, care îmbină citrice, iris, verdeață și mosc pentru a crea ceea ce îmi place să numesc efectul cămășii albe. Gentleman Cologne este cea mai liniștită și mai contemporană Apă de Cologne. Citricele se simt pline de viață și revigorante, în timp ce irisul adaugă o atingere subtilă de pudră și pământ. Nu se întâmplă des ca un parfum masculin modern să mă facă să spun “ce bine miroase”, dar crede-mă când spun că Gentleman Cologne este extraordinar.

Guerlain Santal Royal – Apă de parfum unisex

Parfum Guerlain Santal Royal NOTINO

Santal Royal de la GUERLAIN este un exemplu bun de parfum puternic pentru ambele sexe. Folosind nobila și vechea notă de lemn de santal și impingând-o la extreme exotice și smoky, Santal Royal contrastează aceste fațete cu un fundal bogat de fructe și flori, piersici, trandafir și iasomie, adăugând o calitate elegantă care evocă Orientul. Toate aceste ingrediente pot fi delicate și minunate, dar nu vă lăsați păcăliți. Acest parfum este foarte puternic și doar un singur puf este suficient pentru a atrage atenția oricui din apropiere, toată ziua!

Lasă un comentariu