Glam News Magazine

Iată șapte cuvinte pe care nimeni nu le-a crezut că le-ar auzi de la Donatella Versace: “Un pic de imperfecțiune este noua perfecțiune”. Vorbind la o conferință de presă înaintea prezentării Versace, Donatella a spus că se gândise la modul în care trăim astăzi pe ecranele device-urilor – Instagram în special – și cum suntem cu toții obsedați de perfecțiune.

Pentru noua colecție, Donatella a gândit strategic și a ales să folosească mașina timpului pentru a ne duce cu câțiva ani în urmă.  Eticheta Versace a fost achiziționată de Capri Holdings Limited, iar noua companie-mamă și-a stabilit obiectivele de creștere a profitului. Asta înseamnă atragerea de noi clienți – clienți mai tineri care se pare că adoptă tot mai mult moda anilor ’90. Marc Jacobs și-a reeditat recent colecția grunge din 1993 pentru Perry Ellis, iar Anna Sui și-a reinterpretat și ea colecția din primăvara anului ’93. Gianni Versace nu a vorbit niciodată cu adevărat despre stilul grunge așa cum au făcut acești designeri. Dar Donatella a fost întotdeauna îndrăgostită de muzică, așa că oarecum era de așteptat ca ea să se inspire dintr-o asemenea colecție.

Donatella a ales să încarce ținutele cu celebrele ace de siguranță supradimensionate și hamuri. Și să fim realiști totuși, acesta este un stil grunge mai glam, nu sunt haine ieftine care se găsesc în orice magazin, așa cum purta Kurt Cobain, a cărui muzică techno se auzea pe coloana sonoră.  Acestea sunt haine de lux, cu prețuri de lux, chiar dacă anumite piese canalizau cu credibilitate spiritul de grunge printre care o rochie mini purtată peste un pulover tricotat; un combo din tweed și fusta mini purtată cu un tricou alb pe care era printată o fotografie realizată de către Richard Avedonace în anul 1995, cu Donatella care a fost imaginea parfumului Versace Blonde. Tricourile au fost o colaborare cu Fundația Richard Avedon.

Donatella este foarte glam în acea fotografie, machiată la ochi cu negru și cu pletele blonde în vânt. Așa glam ne place de Donatella și de aceea piesele care au rezonat foarte puternic în această colecție au fost cele făcute după imaginația ei plină de farmec.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu