Glam News Magazine

Primăvara este o perioadă de reînnoire și întinerire, iar unul dintre cele mai bune moduri de a îmbrățișa acest anotimp este prin parfumuri florale, proaspete. Pe măsură ce vremea se încălzește și florile încep să înflorească, nu ducem lipsă de parfumuri frumoase care să ne inspire. Parfumurile florale captează esența primăverii, cu notele lor moi și delicate, cu aromele vibrante și revigorante și cu amintirile minunate pe care le evocă. Parfumurile florilor sunt legate de emoțiile și amintirile noastre și ne pot transporta în locuri și momente diferite, îmbunătățindu-ne chiar și starea de spirit.

Parfumurile florale de primăvară sunt unele dintre cele mai populare și captivante arome din lumea parfumurilor. Ele sunt ușoare, aerisite și răcoritoare, ceea ce le face să fie modalitatea perfectă de tranziție de la parfumurile mai grele și mai picante din lunile reci. Parfumurile florale sunt, de asemenea, versatile, existând nenumărate varietăți de flori, fiecare cu propriul parfum, proprietăți și efecte unice. De la aroma dulce și delicată a tuberozelor la mirosul amețitor al iasomiei, parfumurile florale au puterea de a ne captiva simțurile.

Dar ce parfumuri evocă acest anotimp capricios? Ei bine, răspunsul la această întrebare este, probabil, la fel de lung ca și solstițiul de vară, dar există cu siguranță câteva arome perfecte. În acest ghid am încercat să aleg de pe NOTINO, cinci dintre cele mai frumoase parfumuri de primavara, pentru a-ți face zilele calme și frumos mirositoare.

1. Amouage Honour

Un floral alb este un parfum realizat predominant din flori albe precum tuberoza, gardenia, iasomia și multe altele. Poate exista ca o odă pentru o singură floare sau un buchet, iar multe dintre cele mai iconice parfumuri florale din lume sunt florale albe. Dar de ce flori albe? Ce este atât de special la aceste flori nepretențioase? Ei bine, acolo unde trandafirii, lalelele și gălbenele au toate luxul culorii pentru a atrage, florile albe nu și, prin urmare, trebuie să se bazeze pe un alt truc: parfumul lor. Ceea ce le lipsește în strălucirea culorii compensează prin mirosul lor, oferind arome amețitoare, narcotice, care captivează și îmbie.

Un exemplu excelent de floral alb îmbătător este Honor Woman de la Amouage. Inspirat de povestea tragică a lui Madame ButterflyHonor Woman este un amestec răcoritor de petale albe cerate (iasomie, tuberoză, gardenie), amplificate de suculența frunzelor de rubarbă, chihlimbar și piele.

2. Juliette has a gun Vanilla Vibes

Dacă esți obsedat de vară și vrei sa îi simți aroma tot timpul anului, atunci cred că Juliette has a gun Vanilla Vibes este pentru tine. Fiind bogat și opulent, Vanilla Vibes evocă pielea scăldată în razele soarelui, intensificând fațetele sării și a lemnului de santal pentru a crea un parfum sexy, plin de vanilie lăptoasă. Este un parfum care îți mângâie simțurile și aduce un strop de vară în viața ta chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până atunci . Este literalmente cel mai bun accesoriu al primăverii și unul pe care vei regreta să nu-l folosești de la primele raze ale soarelului, te asigur.

3. Escentric Molecules Escentric 02

Escentric Molecules Escentric 02 este mai mult o revelație decât un parfum. Mirosul este unul de Ambroxan pur. Odată cu primul spray, Molecule 02 dă impresia unei ape curate dintr-o piscină, dar aceasta senzație dispare rapid. Molecule 02 nu se poartă ca un parfum tradițional, deoarece nu este un parfum tradițional – este un material singular diluat în alcool, astfel încât se comportă diferit pe piele. Nu urmărește traiectoria de vârf, mijloc și bază, ci în schimb parcurge o cale liniară, dispărând și reapărând pe parcursul zilei. De asemenea, se plimbă deasupra pielii și miroase într-adevăr total diferit de orice alt parfum.

4. Byredo Blanche

Ce poate evoca mai bine primăvara decât albul pur? Byredo Blanche este o odă parfumată adusă albului, care se deschide cu claritatea cristalină a aldehidelor și apoi se transformă într-un floral alb blând împletit cu lemn de santal cremos și mosc. Blanche este la fel de ușor ca o bulă care plutește pe o briză caldă de primăvară și la fel de curat precum spuma mării. O redare clasică și elegantă a conceptului de „curat”, care echilibrează elementele florale și proaspete cu cele cremoase și senzuale. Pur și simplu superb.

5. Juliette has a gun Mmmm…

Juliette has a gun Mmmm... notino

Te-ai așezat vreodată la o terasă având o curiozitate frenetică de a ști de unde se simte cel mai irezistibil parfum? Știi, cel pe care îl urmărești pe toată terasă, adulmecând fiecare mireasmă. Misterul a fost rezolvat, este Juliette Has a Gun Mmmm….

Vei dori să te scufunzi în această dulceață luxoasă care seamănă cu o cofetărie Prada cu vanilie. Juliette Has A Gun folosește mirosul de marshmallows roz pe care îl îmbină cu un compot de zmeură de un roșu aprins. O inimă de floare de portocal, iasomie și tuberoză aduce o atingere decadentă și florală compoziției, injectând dulceața într-un mod foarte…franțuzesc. Este un parfum somptuos – unul care trebuie experimentat. Mmmm …. poate fi consumat la orice terasă și nu are nici măcar o calorie.

Lasă un comentariu